Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Όλμο

Ντάνι Όλμο - Φωτ. IMAGO

i

©IMAGO

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Όλμο

Κώστας Τόπας 15:45 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 06.08.2024

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την απόκτηση του Ντάνι Όλμο από την Λειψία.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη απογοητευτεί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, με τον πρώτο στόχο του Νίκο Γουίλιαμς να αποφασίζει να παραμείνει στην τρέχουσα ομάδα του, τη Μπιλμπάο. Αλλά ο Ντάνι Όλμο παραμένει διακαής πόθος των «μπλαουγκράνα» και όπως όλα δείχνουν σύντομα αναμένεται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Όλμο έχει λήξει, αν και η Λειψία εξακολουθεί να προετοιμάζεται για ένα μέλλον χωρίς αυτόν. Το Sky Sport Γερμανίας γράφει ότι ο Τσέρκι είναι «κορυφαίος στόχος» για την ομάδα της Bundesliga για να αντικαταστήσει τον Όλμο. Ο 20χρονος Γάλλος μπορεί να κοστίσει μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λυών και οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οσον αφορά την Μπαρτσελόνα και τον Όλμο, μετά από συνάντηση με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, ο Ντέκο συναντήθηκε με την ηγεσία της Λειψίας για να προχωρήσει η συμφωνία.

Οπως αναφέρει μάλιστα, ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία του Ντάνι Όλμο με τη Λειψία. Συνεχίζεται η συνάντηση στη Λειψία με τον Ντέκο, τους μάνατζερ και τους διευθυντές της γερμανικής ομάδας. Ολα είναι θετικά μέχρι στιγμής. Συζητήσεις στα τελικά στάδια για μεταγραφή αξίας άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ».

Ετσι, όπως όλα δείχνουν η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται εντός των επόμενων ημερών ή και ωρών να εντάξει στο δυναμικό της ένα από τα βασικά γρανάζια στην πορεία της εθνικής Ισπανίας στο Euro 2024. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι στη Λειψία από τον Ιανουάριο του 2020. Στο παρελθόν είχε περάσει επτά χρόνια με τη Μπαρτσελόνα σε επίπεδο νέων, αλλά στη συνέχεια έκανε το ασυνήθιστο βήμα να μεταφέρει την καριέρα του στην Κροατία σε ηλικία 16 ετών.

Ο Όλμο υπέγραψε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έκανε το ντεμπούτο του λίγο πριν ενηλικιωθεί και ήταν βασικός παίκτης της πρώτης ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!