Παραδέχτηκε ο Τσάβι ότι είναι υπό αμφισβήτηση - Κανένας κίνδυνος απόλυσής του παρά την ήττα από τη Ρεάλ στο Σούπερ Καπ Ισπανίας

Τσάβι

i

© PrtScr

Παραδέχτηκε ο Τσάβι ότι είναι υπό αμφισβήτηση - Κανένας κίνδυνος απόλυσής του παρά την ήττα από τη Ρεάλ στο Σούπερ Καπ Ισπανίας

Δημήτρης Χούπης 09:02 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας παραδέχτηκε ότι είναι υπό αμφισβήτηση, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της AS δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να απολυθεί παρά τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αφού γνώρισε την ήττα με 1-4 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας στη Σαουδική Αραβία. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Βινίσιους, ο οποίος με τρία γκολ «καθάρισε» την ομάδα της Βαρκελώνης για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν. Αφού και στο πρωτάθλημα η «βασίλισσα» είχε επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας επί των «μπλαουγκράνα». 

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, σχολίασε μεταξύ άλλων πως βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, τονίζοντας πως πρέπει να βάλει στην άκρη την κριτική, να απολογηθεί και να συνεχίσει τη δουλειά για να βελτιώσει την ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι ο Ισπανός τόνισε πως η ομάδα του έδειξε τον χειρότερό της εαυτό.

«Πρέπει να βάλουμε στην άκρη την κριτική και να απολογηθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δείξαμε σήμερα τον χειρότερό μας εαυτό και ένα τρόπαιο χάθηκε. Πρέπει να κάνουν και εμείς αυτοκριτική, αλλά να πιστέψουμε στο πρότζεκτ», ήταν αρχικά τα λόγια του. 

«Δεν έχω πρόβλημα που το κύρος μου σαν προπονητής αμφισβητείται. Είμαστε ικανοί να γυρίσουμε την κατάσταση. Είμαι δυνατός και ήρεμος. Κάνω βήματα πίσω, αλλά αυτό θα συνεχίζεται, θα υπάρξει αρκετή δίκαιη κριτική», συνέχισε στη συνέχεια. 

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της AS, η τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο για να απολυθεί. Στόχος της ομάδας της Βαρκελώνης είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει τον προπονητή και να κατακτήσει στο τέλος όσους τίτλους μπορούν.