Πριν επτά χρόνια ο Γιαμάλ συνόδευε τον Ράμος, σήμερα παίζουν αντίπαλοι (vid)

Σέρχιο Ράμος - Λαμίν Γιαμάλ

i

©prtscr

Πριν επτά χρόνια ο Γιαμάλ συνόδευε τον Ράμος, σήμερα παίζουν αντίπαλοι (vid)

Ορέστης Καδδάς • 23:05 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ πριν εννιά χρόνια συνόδευε τον Σέρχιο Ράμος για ένα κλάσικο μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Σήμερα παίζει αντίπαλος με τον Ισπανό θρύλο για την αναμέτρηση των «Μπλαουγκράνα» με τη Σεβίλλη.

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι το νέο μεγάλο ταλέντο της Μπαρτσελόνα και στα μόλις 16 του χρόνια κάνει ήδη θραύσει. Σε τέτοιο βαθμό που η ομάδας της Βαρκελώνης είναι έτοιμη να του ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2027, βάζοντας μάλιστα και ρήτρα 1 δις. ευρώ. Και ο λόγος που η ανανέωσή του θα είναι για μόνο για τρία χρόνια, έχει να κάνει με το νεαρό της ηλικίας του, που δεν επιτρέπει μεγαλύτερα συμβόλαια. 

Σήμερα (29/9) ο Γιαμάλ ξεκίνησε για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη για την 8η αγωνιστική της La Liga. Εκεί συνάντησε έναν παλιό του γνωστό. Τον Σέρχιο Ράμος. Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ισπανίας κατά πάσα πιθανότητα δεν τον θυμάται, αλλά μάλλον το ίδιο δεν ισχύει και για τον Γιαμάλ.

Ο 9χρόνος τότε Γιαμάλ συνόδευε τον Σέρχιο Ράμος στον αγωνιστικό χώρο σε μια εμπειρία που σίγουρα του έχει μείνει αξέχαστη αν κρίνουμε από το μεγάλο χαμόγελο στα χείλη του. 

Σήμερα όμως, οι δύο τους είναι αντίπαλοι στο γήπεδο και είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν και πολλές φορές αντιμέτωποι.