Πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με τον Κρίστενσεν!

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με τον Κρίστενσεν!

Sportal newsroom 18:12 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 24.08.2024

Μετά τον Ρόναλντ Αραούχο, προέκυψε και νέο πρόβλημα όσον αφορά τα μετόπισθεν της Μπαρτσελόνα, καθώς νοκ-άουτ είναι και ο Αντρέας Κρίστενσεν.

Ακόμη μια απουσία στο κέντρο της άμυνας έχει η Μπαρτσελόνα, καθώς ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα (24/8) ότι ο Αντρέας Κρίστενσεν ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αριστερό αχίλλειο τένοντα.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν διευκρινίζουν το διάστημα της απουσίας του Δανού σέντερ μπακ, αφού τονίζουν ότι «η επιστροφή του στις προπονήσεις θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της κατάστασής του», ωστόσο ενδέχεται να μείνει ακόμη και δύο μήνες εκτός δράσης, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ο Κρίστενσεν θα απουσιάσει από τα ματς πρωταθλήματος με Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ράγιο Βαγιεκάνο και Βαγιαδολίδ, ενώ θα χάσει και τα πρώτα ματς των Καταλανών στο Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι η «Μπάρτσα» θα παίζει χωρίς τον Ρόναλντ Αραούχο έως τον Νοέμβριο, καθώς ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός είναι εκτός δράσης, μετά τον τραυματισμό του στο εφετινό Κόπα Αμέρικα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!