Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για να κατακτήσει το masterchef
i

©BeFunky

Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για να κατακτήσει το masterchef

Κώστας Τσιακλής • 18:48 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 14.08.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Β', Ινίκο Φερνάντεθ, είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει το masterchef. Ο Ισπανός συνυπήρξε στη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» με Πεπ Γκουαρδιόλα και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ένας πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τηλεοπτικού σόου Masterchef. Πρόκειται για τον Ινίκο Φερνάντεθ, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα της Καταλονίας την περίοδο που προπονούσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Συγκεκριμένα ο Φερνάντεθ ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα Β' τη σεζόν 2007-2008. Τότε προπονητής της ομάδας ήταν ο νυν τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι (και φυσικά πρώην της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα), Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ στο ρόστερ ήταν και ο αρχηγός πλέον των «μπλαουγκράνα», Σέρχιο Μπουσκέτς.

Τελικά ο Φερνάντεθ δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα αλλά ούτε και στην La Liga. Στη συνέχεια της καριέρας του πέρασε από τις Εχέα, Αλαβές, Σαμπαντέλ, Ρεάλ Οβιέδο και Τουντελάνο. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν αναμφίβολα η διετής παρουσία του (2011-2012, 2012-2013) στη La Liga 2 με τη φανέλα της Σαμπαντέλ (28 συμμετοχές).

Πλέον ο πρώην μέσος ασχολείται με τη μαγειρική και προκρίθηκε στον τελικό του Mastechef. Μερικοί μπήκαν στον κόπο και σχολίασαν την είδηση ότι ένας τέως παίκτης της Μπαρτσελόνα διεκδικεί το τρόπαιο του Masterchef. Κάποια από τα σχόλια ήταν τα εξής:

«Μαγειρεύοντας με στυλ τίκι-τάκα».

«Ο αδερφός μαγείρεψε τόσο πολύ στο γήπεδο που έπρεπε να τον πάνε στην κουζίνα».

«Φέρτε τον πίσω ως επικεφαλή σεφ».

«Ο Πεπ έχει τόση επιρροή που ακόμη και οι μαθητές του μαγειρεύουν».

«Θα μαγειρέψει καλύτερα από τον Τσάβι».