Απίστευτος Αντσελότι, τραβούσε τον Βινίσιους από το χέρι για να τον βγάλει εκτός γηπέδου (vid)

Κάρλο Αντσελότι & Βινίσιους

i

PrtScr

Απίστευτος Αντσελότι, τραβούσε τον Βινίσιους από το χέρι για να τον βγάλει εκτός γηπέδου (vid)

Κώστας Τόπας 09:13 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

«Τέρας» ψυχραιμίας ο Κάρλο Αντσελότι στο «Clasico» με την Μπαρτσελόνα, σε τέτοιο βαθμό που όταν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκόραρε στις καθυστερήσεις για να χαρίσει στη Ρεάλ τη νίκη, ο Ιταλός δεν το πανηγύρισε καν. Οπως επίσης ο τεχνικός των «μερέχνες» έδρασε σαν... πατέρας και προστάτευσε τον Βινίσιους από μία κάρτα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, να ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο δίχως τελική στην εστία (μετά από 13 χρόνια) δείχνοντας ότι δεν είναι στην καλύτερη της μέρα, ωστόσο βρήκε τρόπο να υποτάξει την Μπαρτσελόνα και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Απόλυτος πρωταγωνιστής στην ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος με δύο δικά του γκολ (68', 90+2') «πάγωσε» το «Μονζουίκ».

Ο Κάρλο Αντσελότι έγινε viral για μερικές στιγμές κατά τη διάρκεια του «Clasico», δείχνοντας δύο φορές την ήρεμη συμπεριφορά του. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει προβάδισμα με τον Ιλκάι Γκούντογκαν, αλλά ο Ιταλός προπονητής παρέμενε ψύχραιμος, γνωρίζοντας ότι ο Τζουντ Μπέλγιχαμ θα κάνει τα «μαγικά» του και στο τέλος η Ρεάλ θα φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα των Καταλανών.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ένα κλιπ έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Αντσελότι να μασάει ήρεμα την τσίχλα του, ενώ ο προπονητής γυμναστικής και ο Ιταλός Φραντσέσκο Μάουρι ούρλιαζε και χειρονομούσε στο πρόσωπό του. Πολλοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης μοιράστηκαν το βίντεο, σημειώνοντας ότι ένιωθαν σαν τον Μάουρι εκείνη τη στιγμή, προτρέποντας τον Αντσελότι να αλλάξει την κατάσταση στον αγώνα, βλέποντας την ομάδα του πίσω στο σκορ.

Αυτή η ηρεμία αποδείχθηκε πολύτιμη όταν ο Βινίσιους Τζούνιορ, χρειάστηκε να φύγει από το γήπεδο κατά την αλλαγή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Αντσελότι άρπαξε τον Βινίσιους από το χέρι και τον οδήγησε γρήγορα πίσω στον πάγκο, βλέποντας τον Βραζιλιάνο να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή.

Ο Αντσελότι συγκρίθηκε με έναν πατέρα που ήθελε να δώσει ένα... μάθημα σε ένα απείθαρχο παιδί.

Ακόμα και όταν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκόραρε στις καθυστερήσεις για να χαρίσει στη Ρεάλ το πολυπόθητο τρίποντο, ο Ιταλός τεχνικός των «μερέχνες» έκανε να σα μη συμβαίνει τίποτα...