Ο Μπέλιγχαμ αποκάλυψε την αγαπημένη του ανάμνηση από το Clasico

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

Τζουντ Μπέλιγχαμ/© Quality Sport Images /Getty Images

Ο Μπέλιγχαμ αποκάλυψε την αγαπημένη του ανάμνηση από το Clasico

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:33 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 14.08.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θυμήθηκε την αγαπημένη του στιγμή από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα και δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το πρώτο Clasico της σεζόν στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι προ των πυλών. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10,17:15, Novasports 1) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga

Οι «μερένχες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς έχοντας ένα ματς λιγότερο από τη Χιρόνα, η οποία συνεχίζει το... βιολί της, έφθασε τους 28 βαθμούς και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. 

Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι «μπλαουγκράνα» με 24 βαθμούς. Έτσι, ο αγώνας πέρα από την ιστορική του σημασία, σημαίνει πολλά και για βαθμολογικούς λόγους για τις δύο ομάδες.

Λίγες ώρες πριν αγωνιστεί στο πρώτο του Clasico, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, αποκάλυψε την αγαπημένη του ανάμνηση από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός θυμήθηκε φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ανέφερε πως η αγαπημένη του είναι όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε νόημα στους οπαδούς να ηρεμήσουν μετά από ένα γκολ στο Καμπ Νου.

Υπό κατηγορία και για παιδική πορνογραφία οι τέσσερις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που συνελήφθησαν τον Σεπτέμβριο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:53 - 27.10.2023

Υπό κατηγορία και για παιδική πορνογραφία οι τέσσερις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που συνελήφθησαν τον Σεπτέμβριο

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης που συνελήφθησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο για διαρροή πορνογραφικού βίντεο. Η εισαγγελία φαίνεται να πρόσθεσε στο κατηγορητήριο την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

«Θα θυμάμαι πάντα το γκολ του Κριστιάνο στο Καμπ Νου και τον τρόπο που ζήτησε από τους οπαδούς να ηρεμήσουν», είπε συγκεκριμένα ο Μπέλιγχαμ. 

Το γκολ του Κριστιάνο και το calma: