Σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας του Γιαμάλ μετά από επίθεση με μαχαίρι
i

©imago

Σε σοβαρή κατάσταση ο πατέρας του Γιαμάλ μετά από επίθεση με μαχαίρι

Sportal newsroom 23:52 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 14.08.2024

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι την ώρα που βρισκόταν σε πάρκινγκ στο Ματαρό.

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Λαμίν Γιαμάλ. Ο πατέρας του νεαρού σταρ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στην πόλη της Ισπανίας, Ματαρό.

Ο Μουνίρ Γιαμάλ βρισκόταν το απόγευμα της Τετάρτης (14/8) σε ένα πάρκινγκ και εκείνη την ώρα δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος τον μαχαίρωσε. Ο πατέρας του Ισπανού επιθετικού βρίσκεται στο νοσοκομείο Can Ruti στην Μπανταλόνα με την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή να είναι σοβαρή.

Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει για τον εντοπισμό του δράστη από την αστυνομία της Καταλονίας σε συνεργασία με τις Αρχές της πόλης. Μάλιστα για τον εντοπισμό του άνδρα προσπαθούν να βρουν όσο το δυνατό περισσότερους αυτόπτες μάρτυρες. Πληροφορίες από την οικογένεια του Γιαμάλ και την αστυνομία αναφέρουν ότι ακόμα είναι νωρίς για να διασαφηνιστεί το τι ακριβώς έγινε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ωστόσο τα Μέσα από την Ισπανία αναφέρουν ότι η επίθεση μπορεί να ξεκίνησε μετά από προηγούμενο καυγά που μπορεί να είχε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα με τον δράστη.