Έριξε πεντάρα στη Σεβίλλη και πάει αγριεμένη στο Clasico η Μπαρτσελόνα!

Φωτ. IMAGO

Έριξε πεντάρα στη Σεβίλλη και πάει αγριεμένη στο Clasico η Μπαρτσελόνα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:00 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 21.10.2024

Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να παίξει μόνο ένα ημίχρονο, προκειμένου να φτάσει σε μία άνετη νίκη επί της Σεβίλλης με 4-0 πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη σαφώς ανώτερη Μπαρτσελόνα, ώστε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, της οποίας τελικά επικράτησε με το εμφατικό 5-1 και να πάει με ψυχολογία στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Όχι μόνο με ψυχολογία, αλλά και με αέρα πρωτοπόρου, αφού μετά από αυτή τη νίκη είναι μόνη της στην κορυφή με 27 βαθμούς.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 23ο λεπτό έφτασε στο γκολ, με τον Λεβαντόβσκι να ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έπειτα από τέσσερα λεπτά ο Πέδρι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ στο 39' ο Λεβαντόβσκι «χτύπησε» ξανά κι έγραψε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Με... μάγο Μόντριτς απέδρασε με το «διπλό» από το Βίγκο η «Βασίλισσα» και τώρα... Clasico!
LA LIGA

23:57 - 19.10.2024

Με... μάγο Μόντριτς απέδρασε με το «διπλό» από το Βίγκο η «Βασίλισσα» και τώρα... Clasico!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε εύκολο σαββατόβραδο, αφού η Θέλτα της έβαλε δύσκολα, αλλά χάρη στα γκολ των Εμπαπέ και Βινίσιους και τα... μαγικά του Μόντριτς, που ήρθε από τον πάγκο, έφυγε με τη νίκη (1-2) από το Βίγκο.

Προφανώς με την Μπαρτσελόνα να έχει προβάδισμα τριών τερμάτων, η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Καταλανοί είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 82' ο Τορέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, μετά από πέντε λεπτά ο Ιντούμπο έβαλε το γκολ της τιμής για τη Σεβίλλη, αλλά στο 88' ο Τορέ βρήκε ξανά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (11Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ