Τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα πέθανε σε ηλικία 20 ετών μετά από πτώση στο ντους

Τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα πέθανε σε ηλικία 20 ετών μετά από πτώση στο ντους

Κώστας Τόπας 10:31 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 17.07.2024

Ο Τζάστιν Κορνέχο, ο οποίος ανήκε στη Μπαρτσελόνα, από τον Ισημερινό, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών.

Ο Τζάστιν Κορνέχο, ένας 20χρονος τερματοφύλακας, πέθανε αυτήν την Τρίτη (16/07), ανέφερε η Μπαρτσελόνα από τον Ισημερινό.

Ο νεαρός πορτιέρε νοσηλευόταν από την Κυριακή, μετά από πτώση στο μπάνιο. Συγκεκριμένα, βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από ατύχημα που είχε όταν γλίστρησε στο ντουζ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Έκτοτε νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο 20χρονος τερματοφύλακας έπαθε το ατύχημα την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο Μέσι απέφυγε το χειρουργείο αλλά μένει εκτός επ' αόριστον (vid)
REST OF THE WORLD

09:18 - 17.07.2024

Ο Μέσι απέφυγε το χειρουργείο αλλά μένει εκτός επ' αόριστον (vid)

Η Ίντερ Μαϊάμι επιβεβαίωσε τον βαθμό τραυματισμού που υπέστη ο Λιονέλ Μέσι και ξεκαθάρισε πως ο Αργεντινός αστέρας δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλά θα χρειαστεί να μέινει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

«Καμία λέξη ή φράση δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που νιώθουμε τώρα. Η ανάμνηση που θα μας αφήσετε θα είναι αυτή που μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Justin θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε. Σας αγαπάμε πολύ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, η Μπραγκαντίνο -σημερινή αντίπαλος της ομάδας του- σημείωσε σε δική της ανάρτηση:

«Η Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο λυπάται για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο ευχόμενη πολύ δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του αθλητή. Παρομοίως συμπάσχει και με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας από τον Ισημερινό σ' αυτές τις στιγμές θρήνου και λύπης».