«Μυστήριο» με τους αριθμούς των παικτών της Μπαρτσελόνα
i

©imago

«Μυστήριο» με τους αριθμούς των παικτών της Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 20:59 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 09.07.2024

Στην ομάδα της Μπαρτσελόνα θα υπάρξουν αλλαγές στους αριθμούς των παικτών, δανεικοί θα επιστρέψουν και παράλληλα νέοι παίκτες θα έρθουν για την ενίσχυση του ρόστερ, τι αλλαγές θα υπάρξουν όμως στις φανέλες των παικτών.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να επιστρέψει την Τετάρτη 10 Ιουλίου, σε κανονικούς ρυθμούς με την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο μεταξύ ένα «μυστήριο» αρχίζει να υπάρχει σχετικά με τα νούμερα της φανέλας, που θα πάρουν οι νέοι παίχτες που θα έρθουν αλλά και πόσοι από τους δανεικούς θα παραμείνουν στην ομάδα και θα διατηρήσουν τους αριθμούς που ήδη έχουν.

Το «2» είναι ελεύθερο μετά την αποχώρηση του Κανσέλο. Ο αριθμός 2 συνήθως προορίζεται για δεξιούς μπακ και μπορεί να πάει στον Χουλιάν Αραούχο, ο οποίος επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Λας Πάλμας και έχει ήδη αυτόν τον αριθμό με το Μεξικό.

Χωρίς μια έκπληξη, ο Ανσού Φατί θα είναι και πάλι το «10» της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Ο θρυλικός αριθμός ακυρώθηκε μετά τον δανεισμό του στην Μπράιτον και πλέον ο νεαρός θα ανακτήσει τον αριθμό που κληρονόμησε από τον Λιονέλ Μέσι ξανά.

Ο Ζοάο Φέλιξ που πήρε πέρσι την φανέλα με τον αριθμό «14» δεν φαίνεται ότι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Θα μπορούσε ο αριθμός να κρατηθεί για μία από τις μεταγραφές που μπορεί να έρθουν αυτό το καλοκαίρι.

©imago

Με την αποχώρηση του Μάρκος Αλόνσο το «17» είναι ελεύθερο και θα μπορούσε να είναι ο νέος αριθμός του Λαμίλ Γιαμάλ. Ο νεαρός εξτρέμ φορούσε το «27» την περασμένη σεζόν και θα ήταν λογικό να πάρει αυτό το νούμερο, που τώρα είναι στις διαθέσιμες επιλογές.

Κανένα νέο δεν υπάρχει από τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Μπαρτσελόνα Σέρτζι Ρομπέρτο. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αφήσει ελεύθερο το νούμερό «20». Εάν κάνει το άλμα στην πρώτη ομάδα, ο Μαρκ Κασάδο θα μπορούσε να πάρει τον αριθμό του.