Το «δολοφονικό» βλέμμα του Γιαμάλ στον Τερ Στέγκεν μετά την καταστροφική ήττα από τη Μονακό

Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν και ο Λαμίν Γιαμάλ

i

PrtScr

Το «δολοφονικό» βλέμμα του Γιαμάλ στον Τερ Στέγκεν μετά την καταστροφική ήττα από τη Μονακό

Κώστας Τόπας 11:12 - 21.09.2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν έξαλλος με τον Μαρκ Τερ Στέγκεν και συγκεκριμένα με τα λάθη του Γερμανού κίπερ που οδήγησαν την Μπαρτσελόνα στην ήττα από τη Μονακό στο Champions League.

Μπορεί να ήταν ξεκάθαρο αουτσάιντερ, μπορεί πολλοί να την είχαν ξεγραμμένη κόντρα σε μία Μπαρτσελόνα που έχει μπει πολύ καλά στη νέα σεζόν, αλλά η Μονακό κατάφερε να κάνει την έκπληξη -αφού εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 11ο λεπτό μετά την αποβολή του Έρικ Γκαρθία- και να φτάσει στη νίκη με 2-1 κόντρα στους Καταλανούς.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο γκολκίπερ των «μπλαουγκράνα», Μαρκ Τερ Στέγκεν. Μάλιστα, η διαμάχη είναι ακόμη σε εξέλιξη γύρω από τον Γερμανό πορτιέρε και αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για τον συμπαίκτη του Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος δεν φαίνεται να τον αναγνωρίζει ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της Μπαρτσελόνα.

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που τα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν ήταν κίτρινα και ανησύχησαν τους οπαδούς (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

08:41 - 21.09.2024

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που τα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν ήταν κίτρινα και ανησύχησαν τους οπαδούς (vid)

Ο Μάικλ Τζόρνταν εθεάθη στην αναμέτρηση της Μονακό με την Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο για την πρώτη αγωνιστική του Champions League κι ανησύχησε τους οπαδούς για το θέμα του στα μάτια.

Ο Τερ Στέγκεν δέχτηκε σκληρή κριτική, λόγω της κακής του εμφάνισης και του λάθους που έκανε που οδήγησε στην αποβολή του συμπαίκτη του Έρικ Γκαρθία. Η εφημερίδα «Mundo Deportivo» ανέφερε ότι κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον νεαρό σταρ, Γιαμάλ, σε συνέντευξή του στο «Kings League» του Ζεράρ Πικέ, όπου του ζητήθηκε τότε να διαλέξει την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη με τον οποίο θα ήθελε να αγωνιστεί στην εν λόγω διοργάνωση.

Η έκπληξη ήταν ότι ο Γιαμάλ επέλεξε τον δεύτερο τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Ινάκι Πένια, αντί του αρχηγού του Στέγκεν, αν το θέμα είχε συμβεί υπό άλλες συνθήκες, δεν θα είχε λάβει τόση προσοχή, αλλά η διάδοση του βίντεο μέρες μετά την καταστροφή του Γερμανού κίπερ προκάλεσε τεράστια αναστάτωση. μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μονακό, ο Γιαμάλ ήταν έξαλλος με τον Τερ Στέγκεν, τον οποίο και αγριοκοίταξε, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του ρίξει την ευθύνη για την κακή εμφάνιση και την ήττα των «μπλαουγκράνα» στο Πριγκιπάτο.