Ξέσπασε ο εκνευρισμένος Ραφίνια: «Αυτό που έγινε με τον Νίκο Γουίλιαμς ήταν ασέβεια»
i

©imago

Ξέσπασε ο εκνευρισμένος Ραφίνια: «Αυτό που έγινε με τον Νίκο Γουίλιαμς ήταν ασέβεια»

Δημήτρης Χούπης 19:38 - 22.10.2024

Ο Ραφίνια ξέσπασε κατά των οπαδών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι πόσταραν τη φανέλα του με το όνομα του Νίκο Γουίλιαμς, λέγοντας ότι αυτό είναι ασέβεια.

Ο Ραφίνια τη φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει αρκετά καλά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και... ανέτρεψε τις όποιες πιθανότητες είχε να αποχωρήσει από την ομάδα. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος έχει μέχρι στιγμής έξι γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Χάνσι Φλικ του έχει δώσει και το περιβραχιόνιο.

Ωστόσο οι οπαδοί ακόμα δεν έχουν πειστεί από τις εμφανίσεις του και μερικοί εξ αυτών ζητάνε την αντικατάστασή του από τον Νίκο Γουίλιαμς της Μπιλμπάο. Ο πρώην παίκτης της Λιντς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Μπάγερν αναφέρθηκε σε μερικά σχόλια των οπαδών, τονίζοντας ότι είναι κακόγουστα αστεία που φτάνουν και στα όρια της ασέβειας.

«Βλέπω τον κόσμο να ανεβάζουν τη φανέλα μου με τη νούμερο 11 με το όνομα του Νίκο Γουίλιαμς πίσω... αυτό είναι ασέβεια. Ήταν ένα αστείο, αλλά κακόγουστο. Πρέπει να σεβόμαστε τους παίκτες που είναι εδώ», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.

Ο Ραφίνια αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2022 και έκτοτε μετράει 99 συμμετοχές, 26 γκολ και 33 ασίστ. Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Γκιμαράες, τη Ρεν, τη Σπόρτινγκ και τη Λιντς, στην οποία αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο της ομάδας. Κάτι που ακόμα δεν το... έχει κερδίσει στην Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα το ξέσπασμά του.