Τραυματίστηκε ο Φάτι και θα χάσει ξανά την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ

Ανσού Φάτι

i

©imago

Τραυματίστηκε ο Φάτι και θα χάσει ξανά την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ

Δημήτρης Χούπης 13:44 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 24.07.2024

Ο Ανσού Φατί στάθηκε ξανά άτυχος, αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα και θα χάσει την προετοιμασία της ομάδας στις ΗΠΑ.

Ο Ανσού Φατί για ακόμα μια φορά στάθηκε άτυχος. Ο νεαρός εξτρέμ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και κάπως έτσι θα χάσει την προετοιμασία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας της Βαρκελώνης είχε βρει ρυθμό, εντυπωσιάζοντας τον Χάνσι Φλικ. Ωστόσο και πάλι η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την είδηση την έκανε γνωστή η Μπαρτσελόνα, η οποία ενημέρωσε για τον τραυματισμό του 21χρονου. Ο Φατί αναμένεται να παραμείνει στη Βαρκελώνη προκειμένου να συνεχίζει εκεί την αποθεραπεία του. Ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για το μέλλον του στους «μπλαουηκράνα», με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και φέτος να μένει ανοιχτό.

Ο νεαρός έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, με την οποία έχει κατακτήσει μία La Liga και ένα Κύπελλο Ισπανίας. Την ίδια ώρα μετράει 112 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, με απολογισμό 29 γκολ και δέκα ασίστ.

Την περασμένη σεζόν όμως δόθηκε δανεικός στην Μπράιτον με την οποία είχε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερα τέρματα και μια ασίστ. Ακόμα έχει υπάρξει δέκα φορές διεθνής με την Ισπανία, μετρώντας δύο γκολ και μία κατάκτηση του Nations League.