Ο πρόεδρος της La Liga «βλέπει» τιμωρία για την Μπαρτσελόνα!

Φωτ. IMAGO

Ο πρόεδρος της La Liga «βλέπει» τιμωρία για την Μπαρτσελόνα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:25 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 19.09.2024

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα κατά πάσα πιθανότητα θα δεχθεί ποινή για την περιβόητη υπόθεση Νεγκρέιρα.

Ο Χαβιέρ Τέμπας είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του ισπανικού ποδοσφαίρου και είναι λογικό, καθώς πρόκειται για τον πρόεδρο της La Liga. Ως εκ τούτου, όταν ανακοινώθηκε πως την Πέμπτη (19/09) θα εμφανιζόταν στο podcast του Τζόρντι Γουάιλντ, «The Wild Project», όλοι περίμεναν να δουν για ποια θέματα θα μιλήσει.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς συνομιλίας του με τον Καταλανό content creator, θίχτηκαν διάφορα θέματα. Από την είσοδο του στον κόσμο του ποδοσφαίρου ως πρόεδρος της Ουέσκα, το ξεκίνημά του ως πρόεδρος στη Β' Κατηγορία, τα στημένα παιχνίδια κλπ. Ένα θέμα που δεν θα μπορούσε να μην πέσει στο τραπέζι είναι η περιβόητη υπόθεση με τον Νεγκρέιρα και τα χρήματα που έλαβε από την Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος της La Liga ήταν ξεκάθαρος. «Όταν το έμαθα, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ως δικηγόρος ήταν αυτό που προβλεπόταν σε αθλητικό επίπεδο, αυτή ήταν η πραγματικότητα. Πήγαμε στην εισαγγελία γιατί πιστεύουμε ότι αυτά τα θέματα πρέπει να διευκρινιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο και το συντομότερο δυνατό».

Στη συνέχεια σχολιάζοντας την κατάσταση και εξήγησε: «Κατά τη γνώμη μου, και το λέω ξεκάθαρα, μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί ότι οι διαιτητές πληρώθηκαν με αυτά τα χρήματα. Είναι αθλητική διαφθορά, αλλά δεν φτάνει στο επίπεδο της αγοράς διαιτητών. Προφανώς αυτό που έκαναν ήταν λάθος και νομίζω ότι η Μπαρτσελόνα θα δεχθεί κύρωση».