Μπέιλι: Έβαλε τα κλάματα στο γήπεδο μετά την χαμένη ευκαιρία (vid)
i

Λίον Μπέιλι/ printscreen

Μπέιλι: Έβαλε τα κλάματα στο γήπεδο μετά την χαμένη ευκαιρία (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:42 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Ο Λίον Μπέιλι στις καθυστερήσεις του ματς Άστον Βίλα - Γουλβς είχε την ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα του αλλά δεν τα κατάφερε. Αστόχησε, έπεσε στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα.

Άστον Βίλα και Γουλβς ήρθαν ισόπαλες το βράδυ της Τετάρτης (4/1) «Βίλα Παρκ» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «λύκοι» προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με τον Ντάνιελ Ποντένσε (12′). Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πανηγύρισε το τέταρτο φετινό του γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα έπειτα από ασίστ του Ζοάο Μουτίνιο.

Οι «χωριάτες» στο 79′ έφεραν το ματς στα ίσα με το τέρμα του Ντάνι Ίνγκς. Η Άστον Βίλα θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει τη νίκη, αλλά ο Λίον Μπέιλι «πέταξε» χρυσή ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα και ξέσπασε σε λυγμούς που δεν χάρισε το τρίποντο νίκης στην ομάδα του.

Οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον σηκώσουν από το έδαφος, όμως, ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ των «χωριατών» ήταν απαρηγόρητος, έβαλε τα κλάματα και λίγο αργότερα στις κάμερες είπε: «Θα χάσω τον ύπνο μου απόψε (σ.σ. χθες), αλλά θα πρέπει να σηκώσω ξανά το κεφάλι…».