Γάλλος διαιτητής στη ρεβάνς για το ματς Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ-ΠΑΟΚ

Μπενουά Μιλό

i

©printscreen

Γάλλος διαιτητής στη ρεβάνς για το ματς Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ-ΠΑΟΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:27 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 14.08.2024

Ο Γάλλος Μπενουά Μιλό θα διευθύνει την ρεβάνς της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του ευρωπαϊκή «μάχη» για τη σεζόν 2023 - 24, αντιμετωπίζοντας στην έδρα του (27/7) την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ψάξει τη νίκη, θέλοντας να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. 

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα αναλάβουν να σφυρίξουν τη ρεβάνς της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Μπενουά Μιλό από τη Γαλλία. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χισάμ Ζακρανί και Ζουλιέν Ομπέ, ενώ χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο Ζερεμί Στινά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος διαιτητής έχει σφυρίξει στο παρελθόν τη ρεβάνς του Αστέρα Τρίπολης με την Χιμπέρνιαν το 2018 για τα προκριματικά του Europa League, όπου οι Αρκάδες αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση. Επίσης ο Μιλό είχε διευθύνει και τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League το 2017. 

Υπενθυμίζεται πως χθες (19/7) έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της Τούμπας, με τον Ουκρανό, Μίκολα Μπαλάκιν να σφυρίζει στο πρώτο ματς. Βοηθοί του θα είναι Ολεκσάντρ Κορκίνο και Βίκτορ Νίζνικ, ενώ χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο Ντιμίτριο Κριβούσκιν.