Μπεκάλι: «Ζήτησα τον ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Θεός με άκουσε»

Τζίτζι Μπεκάλι

i

© PrtScr

Μπεκάλι: «Ζήτησα τον ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Θεός με άκουσε»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:34 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 13.10.2024

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποκάλυψε την ευχή του που... εισακούστηκε.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι φροντίζει συχνά πυκνά να μας δείχνει την εκκεντρική του προσωπικότητα και τώρα θέλησε να το κάνει ξανά. Σε νέες του δηλώσεις στα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου αποκάλυψε πως πριν την κλήρωση για το League Phase του Europa League ζήτησε από τον Θεό να του... στείλει τον Δικέφαλο του Βορρά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως αντιπάλους, πράγμα το οποίο συνέβη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι ιερείς είναι αδέλφια μου. Αν δεν τους δω μια βδομάδα μου λείπουν και πηγαίνω να τους επισκεφθώ. Όταν σκεφτόμουν πιθανές ομάδες από το εξωτερικό για τη Στεάουα στο UEFA Europa League, ζήτησα τον ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Θεός με άκουσε!».

Μπεκάλι για Λουτσέσκου: «Τη μία μέρα θέλουν να του φτιάξουν άγαλμα και την άλλη...»

Δηλώσεις στη ρουμάνικη «Digi Sport» παραχώρησε ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Αφορμή στάθηκε η πιθανή αποχώρηση του Μάριους Σουμουντίτσα από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, ο οποίος άφησε ερωτηματικά αναφορικά με το μέλλον του μετά την ήττα από τη Μποτοσάνι.

«Ήθελαν να φτιάξουν άγαλμα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη και τώρα ζητούν την παραίτησή του. Όταν χάνεις στο ποδόσφαιρο, αντίο, πάει, τελείωσε», είπε μεταξύ άλλων ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της Στεάουα, φέρνοντας τον προπονητή του ΠΑΟΚ ως παράδειγμα για την περίπτωση του Σουμουντίτσα.