Ο γιος του Μπέκαμ αποσύρθηκε σε ηλικία 22 ετών για να γίνει μοντέλο

Ρομέο Μπέκαμ - Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο γιος του Μπέκαμ αποσύρθηκε σε ηλικία 22 ετών για να γίνει μοντέλο

Κώστας Τόπας 09:38 - 04.09.2024

Ο Ρομέο Μπέκαμ, ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, σε ηλικία 22 ετών, προκειμένου να επικεντρωθεί στον χώρο της μόδας.

Ο Ρομέο Μπέκαμ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ακαδημία του συλλόγου της Premier League, Άρσεναλ προτού ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι το 2021. Ο νεαρός επιθετικός πέρασε την τελευταία σεζόν ως δανεικός στην Μπρέντφορντ και έπαιξε αρκετούς αγώνες για την δεύτερη ομάδα των «μελισσών».

Σύμφωνα με τη Sun, η Μπρέντφορντ πρόσφερε στον Ρομέο νέο συμβόλαιο τον Ιούνιο, αλλά ο παίκτης το απέρριψε και τώρα υπέγραψε με τον κορυφαίο ατζέντη της μόδας, Paris Safe Management.

«Ο Ρομέο αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αφιερώσει τον χρόνο του στην καριέρα του στη μόδα», είπε μια πηγή σύμφωνα με τη The Sun.

«Λάτρεψε τον χρόνο του στο Μπρέντφορντ, αλλά πρέπει να εστιάσει την προσοχή του στη μόδα, όπου βρίσκεται το πάθος του. Ο Ρομέο υπέγραψε πρόσφατα με έναν κορυφαίο ατζέντη μόδας στο Παρίσι και έχει βάλει στόχο να συνεργαστεί με μερικές μεγάλες μάρκες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπρέντφορντ, Φιλ Τζάιλς, εξήρε προηγουμένως τον χαρακτήρα του Ρομέο και είπε ότι είναι ένα ταπεινό παιδί.

«Αν έμπαινε μέσα και έλεγε "Είμαι ένας Μπέκαμ", θα ήταν καταστροφή για εμάς», είπε ο Τζάιλς στο podcast Performance. «Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Μοιάζει με τον πατέρα του καθώς είναι ένας ταπεινός τύπος με καλή εργασιακή ηθική και θέλει να κάνει επιπλέον ώρες προπονήσεις».

Ο Ρομέο, ωστόσο, έχει προηγούμενη εμπειρία στο μόντελινγκ, αφού υπέγραψε συμφωνία 1,2 εκατομμυρίων λιρών για να είναι το πρόσωπο της Puma πριν από τρία χρόνια και ήταν επίσης το μοντέλο εξωφύλλου της L'Uomo Vogue.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!