Από τον ένα θρύλο στον άλλο: Η ανάρτηση του Μέσι μετά τον θάνατο του Μπεκενμπάουερ

Λιονέλ Μέσι & Φραντς Μπεκενμπάουερ

Από τον ένα θρύλο στον άλλο: Η ανάρτηση του Μέσι μετά τον θάνατο του Μπεκενμπάουερ

Κώστας Τόπας 12:02 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του Φραντς Μπεκενμπάουερ, μαζί με ένα σύντομο μήνυμα για τον θάνατό του.

Ενα δυνατό πλήγμα συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο το απόγευμα της Δευτέρας (08/01), καθώς πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών από μια μακρά ασθένεια για την οποία δεν ήταν ακόμη γνωστές λεπτομέρειες και που τον κρατούσε μακριά από τα ΜΜΕ και τις δημόσιες εκδηλώσεις για αρκετά χρόνια. Εξαιτίας αυτού, ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, εκφράστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, μοιράστηκε στα social media μια ρετρό εικόνα του Μπεκενμπάουερ να υπερασπίζεται τη γερμανική φανέλα και να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Σε αυτή, ο Μέσι πρόσθεσε τη φράση «RIP».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεκενμπάουερ έτρεφε μεγάλο θαυμασμό για τον Λιονέλ Μέσι και το 2015 μάλιστα δήλωσε: «Ο Μέσι είναι θεϊκός παίκτης, μοιάζει με θεό». Ο Γερμανός θρύλος αποθέωνε συνεχώς τον «Pulga» με υψηλούς επαίνους σε όλη την καριέρα του.

Η άγρια ​​ζωή του Μπεκενμπάουερ: Οι τρεις σύζυγοι, το τηλεφωνικό σεξ, η δωροδοκία και τα φορολογικά σκάνδαλα
REST OF THE WORLD

09:27 - 09.01.2024

Η άγρια ​​ζωή του Μπεκενμπάουερ: Οι τρεις σύζυγοι, το τηλεφωνικό σεξ, η δωροδοκία και τα φορολογικά σκάνδαλα

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ πέθανε σε ηλικία 78 ετών και παρόλο που ο Γερμανός θρύλος έχει ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά βιογραφικά όλων των εποχών, η ζωή του εκτός γηπέδου πλαισιώθηκε από διαμάχες και σκάνδαλα.

Σε μια μαύρη μέρα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι θέλησε να τιμήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες αυτού του αθλήματος στον 20ο αιώνα.