Εκτός μάχης ο Μπέλιγχαμ για τα ματς της Αγγλίας, επιστρέφει στη Μαδρίτη για αποθεραπεία

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Εκτός μάχης ο Μπέλιγχαμ για τα ματς της Αγγλίας, επιστρέφει στη Μαδρίτη για αποθεραπεία

Κώστας Τόπας 14:08 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 14.08.2024

Η Ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε πως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα παιχνίδια με Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία λόγω τραυματισμού κι έτσι ο 20χρονος αστέρας θα επιστρέψει στη Μαδρίτη για τη συνέχεια της αποθεραπείας του.

Το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αγγλίας, Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί με τα «τρία λοντάρια» κόντρα στη Μάλτα (17/11, 21:45) και τη Βόρεια Μακεδονία (20/11, 21:45) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024. εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον ώμο.

Ετσι, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα αναγκαστεί να επιστρέψει στη Μαδρίτη, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Οι άνθρωποι πάντως της Ρεάλ, είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι το ταξίδι του Μπέλιγχαμ στην Αγγλία για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας θα ήταν ανούσιο, καθώς δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. 

Παρ' όλα αυτά, η Ομοσπονδία της Αγγλίας κάλεσε κανονικά τον πρώτο σκόρερ των «μερένχες», αλλά αφότου διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτά τα δύο παιχνίδια τον έστειλε ξανά πίσω στην Ισπανία.

«Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα από την εθνική του ομάδα για να δουλέψει εδώ. Δεν ήταν διαθέσιμος να παίξει», είπε ο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου μετά το τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ. Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο σχέδιο της Ρεάλ Μαδρίτης περιλαμβάνει τον Άγγλο να πάει στη δουλειά στο «Βαλντεμπέμπας» το συντομότερο δυνατό για να προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τη μάχη εναντίον της Κάντιθ στις 26 Νοεμβρίου.