Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Μπέλιγχαμ: Μένει εκτός για ένα μήνα!

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

Τζουντ Μπέλιγχαμ/© Quality Sport Images /Getty Images

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Μπέλιγχαμ: Μένει εκτός για ένα μήνα!

Κώστας Τόπας 14:43 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 23.08.2024

Το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στην προπόνηση ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποδείχθηκε τελικά σοβαρό, καθώς ο Άγγλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ υπέστη χτύπημα στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης το πρωί της Παρασκευής (23/08) και η συμμετοχή του στον αγώνα των «μερένχες» με τη Βαγιαδολίδ (25/08, 18:00) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (το πρώτο εντός έδρας φέτος) ήταν αβέβαιη.

Νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον τραυματισμό του Άγγλου αστέρα.

«Έχει δεχτεί ένα χτύπημα. Το αξιολογούν οι γιατροί της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός των Μαδριλένων, χωρίς να δώσει κάποια λεπτομέρεια για το αν ο τραυματισμός κρατήσει εκτός μάχης τον Μπέλιγχαμ από τον αγώνα με την Βαγιαδολίδ.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η Ρεάλ με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ διαγνώστηκε με τραυματισμό στον λεπτό πελματιαία μυ του δεξιού του ποδιού. Και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η επιστροφή του εκτιμάται τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες, αν κι αυτό θα κριθεί από την πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Παρά τις αμφιβολίες και τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Κάρλο Αντσελότι είναι πεπεισμένος ενόψει της μονομαχίας με τη Βαγιαδολίδ ότι η ομάδα του ξέρει πώς θα βρουν τη λύση και στο τέλος να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Προετοιμάσαμε καλά το παιχνίδι. Δουλέψαμε ό,τι μας έλειπε κόντρα στη Μαγιόρκα. Καταλάβαμε καλά τι έγινε και προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε. Κόντρα στη Βαγιαδολίδ θα είναι ένα καλό τεστ», κατέληξε ο Αντσελότι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!