Μπέλιγχαμ: «Έχω δει πολλά Clasico από τον καναπέ, τώρα ήταν η σειρά μου»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

PrtScr

Μπέλιγχαμ: «Έχω δει πολλά Clasico από τον καναπέ, τώρα ήταν η σειρά μου»

Κώστας Τόπας 08:24 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 14.08.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και χάρισε στη Ρεάλ τη νίκη στο «Classico».

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, τι κι αν ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο δίχως τελική στην εστία (μετά από 13 χρόνια) δείχνοντας ότι δεν είναι στην καλύτερη της μέρα, βρήκε τρόπο να υποτάξει την Μπαρτσελόνα και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Απόλυτος πρωταγωνιστής στην ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος με δύο δικά του γκολ (68', 90+2') «πάγωσε» το «Μονζουίκ».

Οι δηλώσεις του Τζουντ Μπέλιγχαμ έπειτα από την επίτευξη των δύο καθοριστικών γκολ στο «Classicο» ήταν οι πιο περιζήτητες, μετά τη μονομαχία με την Μπαρτσελόνα και ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μίλησε στο «RMTV» για να εκφράσει τα συναισθήματά του. 

«Έλεγα εδώ και μερικές εβδομάδες ότι έπρεπε να σκοράρω έξω από την περιοχή γιατί ίσως οι αντίπαλοι πιστεύουν ότι θα συνδυαστώ με τους συμπαίκτες μου μέσα στην περιοχή και έτσι θα μπορούσα να κάνω την έκπληξη», σχολίασε.

«Ήταν πολύ διασκεδαστικό να παίζω αυτό το παιχνίδι. Μόλις μίλησα με την οικογένειά μου. Τους είπα ότι ήμουν πολύ ενθουσιασμένος πριν από το παιχνίδι γιατί είχα παρακολουθήσει πολλά clasico από τον καναπέ στο σπίτι και τους είπα ότι σήμερα ήταν η σειρά μου. Οπως και το έκανα.

Σήμερα δεν ήμουν στο καλύτερό μου επίπεδο. Δεν ήμουν καθόλου καλά, αλλά μπόρεσα να πετύχω δύο γκολ», κατέληξε ο μεγάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος πλέον μετράει 13 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις.