Η αποθέωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Μπεθ Μιντ

Η αποθέωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Μπεθ Μιντ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:24 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 14.08.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σχολίασε την ανάρτηση της συμπατριώτισσάς του στο instagram, Μπεθ Μιντ, γράφοντας «μηχανή».

Τον περασμένο Νοέμβριο η Μπεθ Μιντ υπέστη ρήξη χιαστών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η 28χρονη επιθετικός που ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της Εθνικής Αγγλίας στην κατάκτηση του Euro 2022, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και ο σοβαρός αυτός τραυματισμός την ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα χρόνο. Φυσικά, δεν έδωσε το «παρών» στο Μουντιάλ Γυναικών 2023, που διεξήχθη στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Εκεί θυμίζουμε πως η Αγγλία έφθασε στον τελικό και ηττήθηκε από την Ισπανία με 1-0. 

Ο χρόνος πέρασε κι η Μπεθ Μιντ φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια κι επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Άρσεναλ. Tην περασμένη Κυριακή η Αγγλίδα επιθετικός ξεκίνησε ως βασική στην αναμέτρηση με την Μπράιτον μετά από ένα χρόνο. Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της Άρσεναλ με 3-0 κόντρα στην ομάδα της Βεατρίκης Σαρρή η Μιντ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από το ματς και τις συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο σκαμπανεβάσματα, αλλά χθες ήταν μία καλή στιγμή. Ένας χρόνος από τη μέρα που είχα τραυματιστεί και συνδυάστηκε με μια νίκη. Περήφανη για την ομάδα μου, ακόμα πιο περήφανη για την υποστήριξη των οπαδών μας. Απίστευτο».

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιχγαμ αποθέωσε τη συμπατριώτισσά του, γράφοντας κάτω από την ανάρτησή της «μηχανή».