Από το Μπέρμιγχαμ στις πλούσιες συνοικίες της Μαδρίτης – Θέμα με τον αριθμό της φανέλας του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ

Ο Μπέλιγχαμ.

i

©intime

Από το Μπέρμιγχαμ στις πλούσιες συνοικίες της Μαδρίτης – Θέμα με τον αριθμό της φανέλας του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ

Γιώργος Σακελλαρίου 22:24 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ από φτωχογειτονιές στο Ντάντλεϊ του Μπέρμιγχαμ αναζητεί νέο παλάτι στη Μαδρίτη έπειτα από τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θ’ ανταλλάξει το Ντάντλεϊ με μια πολυτελή κατοικία σε περιοχή που αγαπούν οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τις φτωχογειτονιές του Μπέρμιγχαμ στους γκαλάκτικος της Ρεάλ Μαδρίτης και σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Ο διεθνής Άγγλος μέσος, ο οποίος εντάχθηκε στη «βασίλισσα» από τη Ντόρτμουντ με 103,5 εκατ., γεννήθηκε στο Στούρμπριτζ του Ντάντλεϊ, περιοχή της περιφέρειας του Μπέρμιγχαμ και πέρασε από τις τάξεις της τοπικής ομάδας.

Ο 19χρονος πλέον αναμένεται να έχει τις συμβουλές των νέων συμπαικτών του στη Ρεάλ Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένων των Βινίσιους Τζούνιορ, Λούκα Μόντριτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ και είναι πιθανό σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ να εγκατασταθεί σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή της La Finca ή της La Moraleja. Οι πιο δημοφιλές επιλογές παικτών στην πρωτεύουσα χάρη στα υψηλά επίπεδα ασφαλείας και τα πολυτελή ακίνητά τους, οπότε ο Μπέλιγχαμ μπορεί να βιώσει ένα νέο επίπεδο μεγαλείου.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν επιλέξει σπίτια και διαμερίσματα σ’ αυτές τις ήσυχες περιοχές. Υπάρχουν επίσης βραβευμένα εστιατόρια, ανάμεσά τους το El Acebo De Boadilla, το οποίο έχει ένα τμήμα που ονομάζεται «Γωνία Ίκερ Κασίγιας» και το Meson Txitsu, αγαπημένο του Μόντριτς και του τεχνικού Κάρλο Αντσελότι.

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ, παράλληλα, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αριθμό της φανέλας στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού το αγαπημένο του νούμερο 22 το έχει ήδη πάρει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ. Είναι πιθανό, λοιπόν, να ξεφύγει από την αγαπημένη του φανέλα με το νούμερο 22, που φορούσε στη Ντόρτμουντ και τη Μπέρμιγχαμ Σίτι, η οποία απέσυρε το νούμερο προς τιμήν του πρώην παίκτη της ακαδημίας της.

Φορούσε επίσης το νούμερο κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, αλλά πλέον θα πρέπει να βρει άκρη με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στο Μπερναμπέου.

Αύριο, Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 12:00 το μεσημέρι, επίσης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Μπέλιγχαμ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.