Μπέλιγχαμ: «Μόνο οι ανόητοι ξεχνούν τον Ροντρίγκο»

Ο Μπέλιγχαμ σε ματς της Ρεάλ Μαδρίτης - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Μπέλιγχαμ: «Μόνο οι ανόητοι ξεχνούν τον Ροντρίγκο»

Νεφέλη Μπισμπίκη 19:25 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 18.09.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θέλησε να επαινέσει τον συμπαίκτη του Ροντρίγκο στα social media για το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, αλλά δεν έλειψαν τα σχόλια και από τους υπόλοιπους, οι οποίοι πλαισιώνουν την «τετράδα φωτιά» της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ροντρίγκο ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Στουγκάρδη, καθώς έδωσε την ασίστ στον Κιλιάν Εμπαπέ , ο οποίος σημείωσε και το πρώτο γκολ του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος ο οποίος βρισκόταν στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό, τόσο για τα σχόλια του για την «Χρυσή Μπάλα», όσο και για τις ικανότητές του στο γήπεδο, μετά τον αγώνα ανάρτησε στα social media, μία φωτογραφία με τους άλλους τρεις συμπαίκτες του Τζουντ Μπέλιγχαμ, Βινίσιους και Εμπαπέ, οι οποίοι βρίσκονται μαζί του μπροστά.

Κιλιάν Εμπαπέ: «Μπορώ να κάνω περισσότερα στη Ρεάλ Μαδρίτης»
CHAMPIONS LEAGUE

09:05 - 18.09.2024

Κιλιάν Εμπαπέ: «Μπορώ να κάνω περισσότερα στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Έφτασε η ώρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ σκοράρει, βρίσκει τα πατήματά του. Εκανε το ντεμπούτο του στο Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης σκοράροντας το πρώτο γκολ για την ομάδα του, αν και ο ίδιος λέει πως έχει να δώσει πολλά περισσότερα.

Η φωτογραφία απέσπασε πολλά likes, αλλά και σχόλια, με τον Μπέλιγχαμ να σχολιάζει: «Μόνο οι ανόητοι ξεχνούν τον Ρ», θέλοντας να δηλώσει την σημασία και τον ρόλο του Ροντρίγκο στην Ρεάλ.

Από την πλευρά του, ο Βινίσιους δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στον συμπατριώτη του: «Τι παιχνίδι » .

Δεν πάει πολύς καιρός που η Κιμ Καρντάσιαν είχε επισκεφθεί τη Μαδρίτη και έκανε την περιήγησή της στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, συναντώντας αρκετούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Η διάσημη τηλεπερσόνα μαζί με τα παιδιά της, φωτογραφήθηκαν φορώντας την εμφάνιση των Μαδριλένων, μαζί με παίκτες όπως ο Βινίσιους και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Όσο για τον τελευταίο, έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ της Καρντάσιαν και του Άγγλου σταρ, καθώς είναι και το πρόσωπο της εταιρίας εσωρούχων της «Skims».

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με την συνεργασία του με το συγκεκριμένο brand, έκανε το ντεμπούτο του στον χώρο της μόδας, με τον ίδιο να νιώθει ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη απέναντι στην διάσημη influencer και μάλιστα, μετά από αυτό ακολούθησε και η γνωστή εταιρία Luis Vuitton.

Σύμφωνα με το περιοδικό Life Style, το γεγονός πως η Κιμ Καρντάσιαν από την αρχή της σεζόν έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Ρεάλ, πυροδότησε τις φήμες για ένα πιθανό ειδύλλιο. Βέβαια αυτό το γεγονός ανησυχεί αρκετά πολλούς οπαδούς της ομάδας, καθώς πιστεύεται πως η υπερβολική εστίαση στην μόδα και όχι στο παιχνίδι, θα τον πάει πίσω.

Υπάρχει μάλιστα κάποιος κοντινός φίλος και των δύο πλευρών ο οποίος προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την Κιμ...

«Η Κιμ είναι τόσο ενθουσιασμένη που έχει τον Τζουντ στο brand και τον καμαρώνει σε όλους, στέλνοντας φωτογραφίες του στις φίλες και τις αδερφές της και λέγοντας πως το πρόσωπο του brand της θα το πάει στο επόμενο επίπεδο. Βλέπει τα βίντεό του σε επανάληψη και έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στην Ισπανία για να τον παρακολουθήσει να παίζει την περασμένη εβδομάδα και σχεδιάζει να εμφανιστεί σε πολλούς αγώνες με τον γιο της, με την δικαιολογία ότι λατρεύει το ποδόσφαιρο. Όσο περισσότερο η Κιμ συναντά τον Τζουντ, τόσο περισσότερο της αρέσει, ακόμα κι αν είναι μάλλον απίθανο να συμβεί κάτι, επειδή έχει κοπέλα».