Χάαλαντ και Φαν Ντάικ αποθέωσαν τον Μπέλιγχαμ για την εμφάνισή του στο «Clasico»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

© PrtScr

Χάαλαντ και Φαν Ντάικ αποθέωσαν τον Μπέλιγχαμ για την εμφάνισή του στο «Clasico»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:17 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ χάρισε με τα γκολ του μία τεράστια νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-2) κι όπως είναι λογικό, η ονειρική εμφάνιση του Άγγλου σούπερ σταρ δεν άφησε... ασυγκίνητους τους Χάαλαντ και Φαν Ντάικ.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ευρώπης κι όχι μόνο!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κι όπως είναι λογικό τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. 

Στο «Clasico» κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 11η αγωνιστική της La Liga, η «βασίλισσα» έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ χάρη στο τέρμα του Γκουντογκάν, ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ανέλαβε δράση, καθώς σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ εκτός περιοχής, το οποίο ήταν ασταμάτητο, στο 68ο λεπτό για το 1-1 των Μαδριλένων. Έπειτα στο 90+2' ο Καρβαχάλ με μία φοβερή σέντρα βρήκε τον Μόντριτς, εκείνος δεν έκανε καλή επαφή με την μπάλα, αλλά εκείνη κατέληξε στον Μπέλιγχαμ, που με ένα κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Ρεάλ.

Η ονειρική εμφάνιση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, τα 13 γκολ και οι τρεις ασίστ σε 13 ματς και γενικότερα η συνολική παρουσία του τους τελευταίους μήνες στη Μαδρίτη έχουν «τρελάνει» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ενώ επίσης δεν έχουν αφήσει... ασυγκίνητους κορυφαίους σταρ του αθλήματος όπως οι Χάαλαντ και Φαν Ντάικ, οι οποίοι έσπευσαν να τον αποθεώσουν μέσω των social media.

Από τη μία, ο Νορβηγός φορ ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το γκολ του πρώην συμπαίκτη του και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εξωπραγματικός ο τύπος».

Από την άλλη, ο Μπέλιγχαμ δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του φωτογραφίες από το «Clasico, με αποτέλεσμα τα likes να πέσουν... βροχή κάτω από τη δημοσίευση. Ένας από αυτούς που θέλησαν να αποθεώσουν τον νεαρό σούπερ σταρ ήταν και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος σχολίασε με το emoji της φωτιάς.