Ο Μπέλιγχαμ είχε την πιο ψυχρή αντίδραση όταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι ο επόμενος Ζιντάν στη Ρεάλ

Τζουντ Μπέλιγχαμ - Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Μπέλιγχαμ είχε την πιο ψυχρή αντίδραση όταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι ο επόμενος Ζιντάν στη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 09:08 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 13.09.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κλήθηκε να μιλήσει για τον Ζινεντίν Ζιντάν και για τις συγκρίσεις που κάνουν οι οπαδοί της Ρεάλ, με τον Γάλλο θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ απολαμβάνει μια μετέωρη άνοδο από τότε που μετακόμισε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το 2023, κατακτώντας τη La Liga και το UEFA Champions League στην πρώτη του σεζόν. Παρά την καλοκαιρινή απογοήτευση με την Αγγλία στο Euro 2024, ο πρώην παίκτης της Μπέρμιγχαμ έχει γίνει ένα από τα πρώτα ονόματα στο ρόστερ των «μερένχες».

Με τους νέους συμπαίκτες τους, Έντρικ και Κιλιάν Εμπαπέ, να αρχίζουν να εγκλιματίζονται στην ομάδα, οι συγκρίσεις με τους περσινούς σπουδαίους της Ρεάλ Μαδρίτης άρχισαν να επικρατούν. Ο διεθνής μέσος των «Τριών Λιονταριών» ρωτήθηκε πρόσφατα αν βλέπει τον εαυτό του ως τον επόμενο Ζιντάν στους Μαδριλένους.

Τεράστιο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης με πάνω από 200 γκολ έφυγε για χάρη της Σπόρτινγκ αφήνοντας αιχμές: «Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα»
LA LIGA

20:07 - 12.09.2024

Τεράστιο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης με πάνω από 200 γκολ έφυγε για χάρη της Σπόρτινγκ αφήνοντας αιχμές: «Θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα»

Αιχμές για τη θητεία του στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ο, πλέον, ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Πάουλο Ιάγο, σε δηλώσεις που παραχώρησε.

«Δεν έρχομαι εδώ για να γίνω ο Ζιντάν, ήταν καταπληκτικός», απάντησε ο 21χρονος σταρ. «Προσπαθώ να είμαι ο Τζουντ Μπέιγχμα που συνεχίζει την κληρονομιά του νούμερου πέντε».

Είναι αυτό το είδος γενναιόδωρης αυτοπεποίθησης που βοήθησε τον Μπέλιγχαμ να αναπτύξει μια τόσο γρήγορη σύνδεση με τους οπαδούς στην Ισπανία. Ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ σκόραρε 23 γκολ και σημείωσε 13 ασίστ, στην πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ.

Ωστόσο, ο Μπέλιγχαμ έχει αγωνιστει μόνο μία φορά με τους Μαδριλένους μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται με έναν τραυματισμό στο πόδι. Ωστόσο, παραμένει πρόθυμος να έχει αντίκτυπο κατά την επιστροφή του, με τις ελπίδες ότι μπορούν να επιτευχθούν ακόμη περισσότερα ασημικά αυτή τη σεζόν.

«Μου αρέσει να είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, στις καλές και στις κακές στιγμές, όταν πρέπει να σηκωθείς και να προσπαθήσεις ξανά», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγλος αστέρας. «Ό,τι έχει να κάνει με το να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο είναι απίστευτο για μένα. Πρέπει να απολαμβάνεις την αίσθηση του να είσαι στα χαρακώματα και να ξέρεις ότι δεν είναι καλή στιγμή, αλλά να αναλάβεις την ευθύνη και να βοηθήσεις την ομάδα να βγει από αυτές τις κακές στιγμές.

«Έχω καταφέρει να το κάνω αυτό και η ομάδα τα κατάφερε με άλλους παίκτες να ανεβαίνουν και γι' αυτό τα πήγαμε τόσο καλά. Αυτά τα παιχνίδια όταν φαινόταν ότι θα ήταν ισοπαλίες ή ήττες και κάποιος κατάφερε να αλλάξει τα πράγματα. Είναι υπέροχο συναίσθημα», κατέληξε ο Μπέλιγχαμ.