Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ: Εβρισε τον διαιτητή αλλά γλίτωσε την αποβολή (vid)

Η έκρηξη του Τζουντ Μπέλιγχαμ στον διαιτητή

i

PrtScr

Εξαλλος ο Μπέλιγχαμ: Εβρισε τον διαιτητή αλλά γλίτωσε την αποβολή (vid)

Κώστας Τόπας 08:45 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 22.09.2024

Εξαλλος έγινε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τον διαιτητή στην αναμέτρηση απέναντι στην Εσπανιόλ, με αποτέλεσμα να εξαπολύσει πυρά εναντίον του Χοσέ Λουίς Μοντέρο.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν ένας από τους τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που έλαβαν προειδοποίηση από τον διαιτητή για τις διαμαρτυρίες του, καθώς η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι συνήλθε από το αυτογκόλ του Τιμπό Κουρτουά και νίκησε 4-1 στο «Μπερναμπέου», απέναντι στην Εσπανιόλ.

Ο Άγγλος αστέρας έλαβε κίτρινη κάρτα μόλις λίγο πριν αποσυρθεί στον πάγκο από τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είδε τον Μπέλιγχαμ να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Ο 21χρονος μέσος ήταν εκνευρισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή, Χοσέ Λουίς Μοντέρο και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι ο εν λόγω ρέφερι, απέτρεψε μια αντεπίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης για να δώσει φάουλ.

Εκείνη τη στιγμή ο Μπέλιγχαμ έγινε έξω φρενών λέγοντας προς τον διαιτητή «είσαι σ***», καθώς έλαβε και την κίτρινη κάρτα του, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Τα γκολ των Ντάνι Καρβαχάλ, Ροντρίγκο, Βινίσιους Τζούνιορ του Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος σκόραρε από την άσπρη βούλα, έκαναν την Ρεάλ Μαδρίτης να πετύχει την ανατροπή και στο τέλος να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας της Εσπανιόλ, με 4-1.

Παρά το αμφιλεγόμενο περιστατικό, η απόδοση του Μπέλιγχαμ απέσπασε πολλούς επαίνους καθώς του απονεμήθηκε το βραβείο του παίκτη του αγώνα, με τον Άγγλο αστέρα να τελειώνει το ματς, έχοντας 51 από τις 60 πάσες εύστοχες, 79 επαφές με την μπάλα και τρεις πάσες «κλειδιά» καθώς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της Ρεάλ.

Ο Μπέλιγχαμ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψουν στη δράση την Τρίτη το βράδυ (24/09, 22:00), όταν θα αντιμετωπίσουν την Αλαβές, για τη La Liga.