Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τη δίκη του Μπεν Γεντέρ για τη σεξουαλική επίθεση: «Με πήγε σε υπόγειο και άδειο πάρκινγκ»
i

©imago

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τη δίκη του Μπεν Γεντέρ για τη σεξουαλική επίθεση: «Με πήγε σε υπόγειο και άδειο πάρκινγκ»

Δημήτρης Χούπης • 18:34 - 18.09.2024

Ο Μπεν Γεντέρ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση δύο γυναικών, με τη μαρτυρία της μίας, που έχει βγει στη φόρα από τα γαλλικά Μέσα, να συγκλονίζει.

Σε μεγάλους μπελάδες βρίσκεται ακόμα ο Μπεν Γεντέρ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού σε δύο νεαρές κοπέλες, σε δύο περιπτώσεις. Η δίκη του Γάλλου επιθετικού έχει ξεκινήσει μάλιστα, με τις μαρτυρίες από τα θύματα να συγκλονίζουν.

Πιο αναλυτικά, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για το δεύτερο περιστατικό, με την κοπέλα που κατήγγειλε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο δικαστήριο. Σε αυτή ο 34χρονος παραδέχτηκε ότι έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, αλλά και ότι έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να το ξεπεράσει, πηγαίνοντας σε ειδικό ψυχολόγο.

Αυτό που συγκλονίζει είναι τα όσα είπε η 19χρονη κοπέλα μέσω του εισαγγελέα, η οποία υποστήριξε ότι εκείνο το βράδυ την κάλεσε στο αυτοκίνητό του και την πήγε σε ένα άδειο και υπόγειο πάρκινγκ. «Τότε ήταν που έβαλες το χέρι σου ανάμεσα στης μηρούς της και προσπάθησες να την φιλήσεις.

Η νεαρή κοπέλα είπε ότι δεν ενδιαφέρεται και εσύ δεν την άφησες να φύγει. Προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της αλλά δεν ήρθε διέγερση», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του εισαγγελέα κατά τη διάρκεια της δίκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού Μέσου RMC.

Ακόμα, όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, εκείνη τη στιγμή η κοπέλα βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε να ξεφύγει από τον Μπεν Γεντέρ. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο πρώην παίκτης της Μονακό εκείνο το βράδυ φαινόταν μεθυσμένος και μάλιστα φαίνεται ότι γλίτωσε την προφυλάκιση. Παρόλα αυτά παραμένει υπό αυστηρή δικαστική επίβλεψη μέχρι η δίκη του να ολοκληρωθεί.