Ο Μπεν Γεντέρ για τη σεξουαλική επίθεση: «Το αλκοόλ με έκανε να ξεχάσω, ήταν το χειρότερο λάθος της ζωής μου»

Ο Μπεν Γιεντέρ με τη φανέλα της Μονακό - Φωτ. IMAGO

Ο Μπεν Γεντέρ για τη σεξουαλική επίθεση: «Το αλκοόλ με έκανε να ξεχάσω, ήταν το χειρότερο λάθος της ζωής μου»

Κώστας Τόπας 10:18 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 16.10.2024

Ο Ουισάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος δικάστηκε στη Νίκαια για σεξουαλική επίθεση, μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αυτό του αλκοόλ.

Ο Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ δικάστηκε στη Νίκαια για σεξουαλική επίθεση ενώ ήταν μεθυσμένος και η εισαγγελία ζήτησε ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών εναντίον του .

«Ο κ. Μπεν Γιεντέρ θεώρησε ότι το θύμα ήταν ένα κομμάτι κρέας», είπε ο εισαγγελέας στη δίκη του 34χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη στις 6 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του.

Νέα μπλεξίματα για τον Μπεν Γιεντέρ: Κατηγορείται για «ψυχολογική βία» από τη σύζυγό του
LIGUE 1

08:38 - 09.10.2024

Νέα μπλεξίματα για τον Μπεν Γιεντέρ: Κατηγορείται για «ψυχολογική βία» από τη σύζυγό του

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μονακό, της Τουλούζ και της Σεβίλλης θα δικαστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο στη Νίκαια για αγωγή που κατέθεσε η σύζυγός του, με την οποία βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν μπορώ να πω αν το έκανα. Είναι λόγω του αλκοόλ που βρίσκομαι εδώ. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από το θύμα, την οικογένειά του, την οικογένειά μου», είπε ο Μπεν Γιεντέρ, ο πρώην επιθετικός της Μονακό, ο οποίος απολογήθηκε στη δίκη.

Η ποινή του Μπεν Γιεντέρ θα ανακοινωθεί στις 12 Νοεμβρίου.

«Το αλκοόλ με έκανε να ξεχάσω, με βοήθησε να σταματήσω να σκέφτομαι… Συνειδητοποιώ ότι ήταν το χειρότερο λάθος της ζωής μου», είπε ο 19 φορές διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής στη δίκη, αναγνωρίζοντας τον εθισμό του στο αλκοόλ, με λόγια που αναπαράγονται από την εφημερίδα «L'Equipe».

Η υπεράσπιση του Γάλλου φορ μοιράστηκε στη δίκη ότι ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και υποβλήθηκε σε θεραπεία αποτοξίνωσης δύο εβδομάδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Ένας από τους δικηγόρους του ποδοσφαιριστή θέλησε να αποκαλύψει στο δικαστήριο την άσχημη προσωπική κατάσταση που βιώνει ο Μπεν Γιεντέρ, ο οποίος προδόθηκε από τον πρώην ατζέντη του, εξαπατήθηκε από τον οικονομικό διευθυντή του και είδε τον γάμο του να διαλύεται.

«Είμαι μοναχικός άνθρωπος, μου είναι δύσκολο να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Με πρόδωσαν σε πολλές ιστορίες. Κατέφυγα στο αλκοόλ» επιβεβαίωσε ο Μπεν Γιεντέρ.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει καμία πρόθεση να κρεμάσει τα παπούτσια του και ελπίζει να βρει ομάδα όταν τα προβλήματά του με το νόμο και το πρόβλημα του αλκοολισμού. Προφανώς ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Μονακό έχει ήδη προσφορές από την Ευρώπη, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου τον Ιανουάριο.