Νέα μπλεξίματα για τον Μπεν Γιεντέρ: Κατηγορείται για «ψυχολογική βία» από τη σύζυγό του

Ο Μπεν Γιεντέρ με τη φανέλα της Μονακό - Φωτ. IMAGO

Νέα μπλεξίματα για τον Μπεν Γιεντέρ: Κατηγορείται για «ψυχολογική βία» από τη σύζυγό του

Κώστας Τόπας 08:38 - 09.10.2024

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μονακό, της Τουλούζ και της Σεβίλλης θα δικαστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο στη Νίκαια για αγωγή που κατέθεσε η σύζυγός του, με την οποία βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου.

Οι νομικές υποθέσεις του Μπεν Γιεντέρ συσσωρεύονται. Ο Γάλλος επιθετικός θα οδηγηθεί στο δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη 15 Οκτωβρίου για υπόθεση «σεξουαλικής επίθεσης σε κατάσταση μέθης». Ακόμα χωρίς να λύσει αυτό το πρόβλημα, ο πρώην παίκτης της Μονακό και της Σεβίλλης θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 27 Δεκεμβρίου, αφού καταγγέλθηκε από τη σύζυγό του, με την οποία βρίσκεται στη διαδικασία χωρισμού.

Η σύζυγος, το διαζύγιο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει τεθεί υπό αστυνομική προστασία μετά την υποβολή της καταγγελίας. Η γυναίκα κατηγορεί τον Μπεν Γιεντέρ για μια σειρά εγκλημάτων, όπως: Σωματικές απειλές, σοβαρή ψυχολογική βία, προσβολές, ταπείνωση, οικονομική βία.

Ο Λουίς Ενρίκε κλείνει την «υπόθεση Ντεμπελέ»: «Οταν ένας παίκτης δεν συμμορφώνεται εγώ πρέπει να είμαι σκληρός μαζί του»
LIGUE 1

15:38 - 05.10.2024

Ο Λουίς Ενρίκε κλείνει την «υπόθεση Ντεμπελέ»: «Οταν ένας παίκτης δεν συμμορφώνεται εγώ πρέπει να είμαι σκληρός μαζί του»

Ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα συνέβησαν με τον Ουσμάν Ντεμπελέ και τον άφησε εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Τι είπε για τα λάθη του Ντοναρούμα που κόστισαν στους Παριζιάνους απέναντι στους «κανονιέρηδες».

Η καταγγελία για σεξουαλική επίθεση και ψυχολογική βία συνοδεύεται από μια άλλη. Για βιασμό. Ο Μπεν Γιεντέρ και ο αδελφός του κατηγορήθηκαν από δύο γυναίκες για μη συναινετικό σεξ το καλοκαίρι του 2023. Γεγονότα που ο πρώην παίκτης αρνείται κατηγορηματικά. 

Το γαλλικό δικαστικό σύστημα έθεσε τον 34χρονο φορ υπό αστυνομική κράτηση και αργότερα τον απελευθέρωσε. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L'Équipe», ο Μπεν Γιεντέρ συνάντησε το θύμα σε ένα πάρτι και φέρεται να «προσπάθησε να την κακοποιήσει στο αυτοκίνητό του» σε πολλές περιπτώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής είναι αυτή τη στιγμή χωρίς ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Μονακό στις 30 Ιουνίου, μια ομάδα στην οποία έχει παίξει τις τελευταίες πέντε σεζόν μετά τη θητεία του στη Σεβίλλη. Όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις θα μπορούσαν να αναγκάσουν τον 34χρονο Μπεν Γιεντέρ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση παρά το γεγονός ότι ο επιθετικός περίμενε μια μεταγραφή.