Μπενζεμά: Επιστρέφει στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ και μένει ως το τέλος της σεζόν

Καρίμ Μπενζεμά

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Μπενζεμά: Επιστρέφει στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ και μένει ως το τέλος της σεζόν

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 14:03 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε απουσιάσει από τις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ και υπήρχαν φήμες επιστροφής του στην Ευρώπη αλλά ο Γάλλος θα παραμείνει τελικά στην ομάδα της Αραβίας.

Ο Καρίμ Μπενζεμά απουσίασε από την προπόνηση της Αλ-Ιτιχάντ και δημιουργήθηκαν φήμες επιστροφής του στην Ευρώπη, με τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους. 

Σύμφωνα με τη γαλλική L’Equipe, ο 36χρονος θα παραμείνει στη Σαουδική Αραβία τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και το επόμενο διάστημα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Για τον Μπενζεμά υπήρξε αρχικά ενδιαφέρον από την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα φέτος στο σκοράρισμα και ο Γάλλος αποτελεί μια ασφαλή επιλογή. Στους μνηστήρες για την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού προστέθηκε και η Άρσεναλ , ενώ η πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία μεγαλούργησε ο Μπενζεμά φαίνεται πως παραμένει κλειστή. 

Τη φετινή σεζόν ο Μπενζεμά έχει 12 γκολ και 5 ασίστ σε 20 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Αραβίας.

Ο Μπενζεμά κατέθεσε μήνυση στον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών για συκοφαντική δυσφήμιση
REST OF THE WORLD

11:07 - 17.01.2024

Ο Μπενζεμά κατέθεσε μήνυση στον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο Καρίμ Μπενζεμά καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμιση τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος άφησε υπόνοιες ότι ο πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε δεσμούς με την οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων.