Μπέος: «Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή - Να βάλουν την ποδιά της "Φιλιππινέζας"»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Μπέος: «Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή - Να βάλουν την ποδιά της "Φιλιππινέζας"»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:48 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 14.08.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μια ανάρτησή στα social media σχετικά με τη διαιτησία στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Βόλο, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέφαν Σβαμπ στο 45+2' επικράτησε με 1-0 του Βόλου στην πρώτη τους αναμέτρηση για τη φάση των «16 »του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. 

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ δεν έμεινε μόνο εκεί. 

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε και αυτός στη διαιτησία του αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά.   

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ανάρτησή του: 

«Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως το αποψινό μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου. Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή και υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Θα τους συνιστούσαμε να βάλουν την ποδιά της "Φιλιππινέζας''. 

Θα τους καλούσαμε να παραιτηθούν, αν είχαμε την υποψία, έστω, ότι έχουν ίχνος φιλότιμου, μετά το αποψινό διαιτητικό αίσχος. Τουλάχιστον ας συνεχίσουν την αποχή μήπως έτσι γλιτώσει το ποδόσφαιρο από αυτούς, που το γυρνούν δεκαετίες πίσω. Ντροπή τους. Σημ. Καλά ο Ευαγγέλου μας είναι γνωστός από καιρό. Ο Περάκης; Νέας εσοδείας;».