Μπέος: «Μέχρι την ημέρα του τελικού, ξεχάστε το κινητό μου»

Αχιλλέας Μπέος

i

©intime

Μπέος: «Μέχρι την ημέρα του τελικού, ξεχάστε το κινητό μου»

Sportal newsroom 18:12 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 14.08.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος με μία ανάρτηση στο facebook έκανε γνωστό ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει όσους του ζητήσουν εξυπηρέτηση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ανέφερε ότι δεν θα πάει ούτε εκείνος.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Novibet μετά από ένα... σίριαλ κατέληξε (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο Πανθεσσαλικό και το παιχνίδι θα γίνει στις 24 Μαΐου. 

Ο Δήμαρχος του Βόλου και πρόεδρος της τοπικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος λοιπόν με μία ανάρτησή του στο Facebook, έκανε γνωστό πως δεν θα παρευρεθεί στον τελικό. Παράλληλα υποστήριξε πως δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει κανέναν γνωστό και φίλο που θα του ζητήσουν βοήθεια για το παιχνίδι. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

«Θα ήθελα να ενημερώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τον διοργανώνει η ΕΠΟ που είναι και η μόνη και αποκλειστικά υπεύθυνη για την διάθεση των προσκλήσεων. Γι' αυτό το λόγο, μέχρι την ημέρα του τελικού, ξεχάστε το κινητό μου. Αλώστε ούτε εγώ θα παραστώ στον τελικό του κυπέλλου και θα τον παρακολουθήσω από την τηλεόραση», έγραψε αναλυτικά.