Χαμός με Μπέο και Ηλιόπουλο για την ΠΑΕ Βόλος: «Τι δουλειά κάνεις ρε ανεπάγγελτε, πήγαινε κάνε καμιά δουλειά;» - «Μέσα στη λάσπη θα μείνεις»(vid)

O Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Χαμός με Μπέο και Ηλιόπουλο για την ΠΑΕ Βόλος: «Τι δουλειά κάνεις ρε ανεπάγγελτε, πήγαινε κάνε καμιά δουλειά;» - «Μέσα στη λάσπη θα μείνεις»(vid)

Sportal newsroom 21:07 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 14.08.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε έναν άγριο καβγά με τον Νάσο Ηλιούπολη κατά τη διάρκεια των ειδήσεων στον ΣΚΑΙ.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα επεισόδιο ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια των ειδήσεων στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα ο δήμαρχος του Βόλου έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση, έχοντας ως στόχο να απαντήσει στον Νάσο Ηλιόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε πει πως ο  κ. Μπέος θα έπρεπε να είχε ελεγχθεί νομικά για το Πανθεσσαλικό. 

Αρχικά λοιπόν ο πρόεδρος του Βόλου απάντησε: «Εάν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ στο Πανθεσσαλικό, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… λάσπη, κατηγορίες».

Όντας εκνευρισμένος ο κ. Μπέος συνέχισε να απαντάει λέγοντας: «Να μας πει ο κ. Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ και σε βλέπω και στο παράθυρο; Το επάγγελμά σου ποιο είναι; Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, 4%! Ανεπάγγελτε! Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία και αποδείξεις.. λάσπη! Αυτοί είστε. Ανύπαρκτε! Κάνε καμιά δουλειά ανεπάγγελτε».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια λέγοντας: «Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν», του αποκρίθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις».

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν, όντας σε απόγνωση ολοκλήρωσε την τηλεφωνική επικοινωνία, σχολιάζοντας: «Λυπάμαι, δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί, γενικώς προσεγγίζω με μεγάλη μετριοπάθεια το επάγγελμά μας, μπορούν οι αντιπαραθέσεις να γίνονται σε ένα κόσμιο πλαίσιο».