Μπέρδεψαν ξανά τον Ολυμπιακό με τον Ολυμπιακό Βόλου σε ρωσικό Μέσο...

Γκράθια και Μπέος

i

© Intime

Μπέρδεψαν ξανά τον Ολυμπιακό με τον Ολυμπιακό Βόλου σε ρωσικό Μέσο...

Sportal newsroom 13:35 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 20.08.2024

Μετά την Marca ένα ακόμα Μέσο μπέρδεψε τον Ολυμπιακό με τον Ολυμπιακό Βόλου, αναφερόμενο στο παρελθόν του νέου προπονητή της Λιντς, Χάβι Γκράθια.

Ο Χάβι Γκράθια αποτελεί εδώ και λίγες ώρες τον νέο προπονητή της Λιντς και η είδηση αυτή έχει γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο, χάρη στο θαύμα της τεχνολογίας. Ωστόσο, τα μπερδέματα σε ανθρώπινο επίπεδο συνεχίζουν να υπάρχουν, με αποτέλεσμα για μία ακόμα φορά ο Ολυμπιακός να γίνει... Ολυμπιακός Βόλου.

Εξηγούμαστε! Ο Ισπανός προπονητής συμφώνησε με την ομάδα της Premier League και την είδηση στη Ρωσία έσπευσε - μεταξύ άλλων - να μοιραστεί το δημοφιλές Μέσο «Sport Arena». Όμως έκανε ένα μικρό λαθάκι αφού αναφέροντας τις παρελθοντικές ομάδες του τεχνικού, συμπεριέλαβε την ομάδα του Πειραιά, αντί αυτή της Μαγνησίας στην οποία πέρασε την καριέρα του για μόλις... 4 ματς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι ίδιοι δεν ανέφεραν καθόλου την Κέρκυρα, ομάδα στην οποία μάλιστα βρέθηκε για πολύ περισσότερο χρόνο από ότι στο σύλλογο του Βόλου. Ο Γκράθια, αποτέλεσε προπονητής των νησιωτών σε 21 παιχνίδια και ο απολογισμός του ήταν εφτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 10 ήττες.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες η «Marca» μπέρδεψε τα σήματα των δύο ομάδων και τοποθέτησε εκείνο του Ολυμπιακού Βόλου, αντί των Πειραιωτών, σε poll που διεξήγαγε για την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας.