Ολυμπιακός: Συνεχίζει να είναι ελεύθερος ο Μπερενγκέρ - Το μάλλον... αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Μπιλμπάο

Ο Άλεξ Μπερενγκέρ

i

@Imago

Ολυμπιακός: Συνεχίζει να είναι ελεύθερος ο Μπερενγκέρ - Το μάλλον... αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Μπιλμπάο

Διονύσης Βερβελές 22:12 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 04.07.2024

Ο εξτρέμ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Άλεξ Μπερενγκέρ, που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, κυκλοφορεί ελεύθερος.

Το όνομα του Άλεξ Μπερενγκέρ είχε «παίξει» για τον Ολυμπιακό στις αρχές Ιουνίου. Είναι ένα από τα ονόματα που είχε ακουστεί για την ομάδα του Πειραιά, από τη στιγμή κιόλας που οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν για εξτρέμ είτε ανανεώσουν οι Ποντένσε, Μασούρας είτε όχι.

Ο Μπερενγκέρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς αγωνιζόταν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο την οποία και παρακολουθεί ο κόουτς του Ολυμπιακού, ενώ είχε προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε με ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό. Βέβαια τον Ιούνιο οι Ισπανοί είχαν γράψει πως είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους Βάσκους, κάτι όμως το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Μάλιστα την Τετάρτη δημοσιεύματα του εξωτερικού ανέφεραν πως τον κοιτάει η Ρόμα για αλλαγή του Ελ Σαράουι και παράλληλα έγραφαν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο είχε κοιτάξει ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή, λοιπόν, που συνεχίζει να είναι ελεύθερος ο 28χρονος αριστεροπάδαρος εξτρέμ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το οτιδήποτε για εμπλοκή των «ερυθρόλευκων» στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν πως θα κοιτάξει στην αγορά για εξτρέμ, παρά το γεγονός πως εκκρεμούν περιπτώσεις συμβολαίων που αγωνίζονται στα πλάγια όπως είναι αυτά των Ποντένσε, Μασούρα, αλλά ακόμη και του Φορτούνη. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους θέλει όλους στην ομάδα, έχοντας κάνει θετική εισήγηση για να μείνουν στον Πειραιά. Όμως για την ώρα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, αν και οι τρεις περιπτώσεις δείχνουν να βρίσκονται σε σταθερό, αλλά καλό δρόμο.

Όπως και να έχει από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα εξτρέμ τους τον Ζέλσον Μάρτινς ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα και όπως καταλαβαίνει κανείς ακόμη και να ανανεώσουν οι Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε, θα χρειαστεί και άλλον παίκτη ο Ολυμπιακός στα πλάγια της επίθεσης. Προσθέστε στους παραπάνω και τον νεαρό Παπακανέλλο ο οποίος θα πάει στην προετοιμασία των Πειραιωτών…

Ο Μπερενγκέρ πάντως, σήμερα 4 Ιουλίου έχει γενέθλια. Κλείνει τα 29 του χρόνια και το μήνυμα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στα social media, περισσότερο με αποχαιρετιστήριο μοιάζει… Είναι δεδομένο πάντως, πως ένας παίκτης με χρηματιστηριακή αξία 12 εκατ. ευρώ, θα έχει τις προτάσεις του.