Στην αντεπίθεση ο Μπέργκβαϊν για Κούμαν: «Δεν θέλω να ξαναπαίξω στην Ολλανδία όσο είναι αυτός εκεί»

Στίβεν Μπέργκβαϊν - Φωτ. IMAGO

Στην αντεπίθεση ο Μπέργκβαϊν για Κούμαν: «Δεν θέλω να ξαναπαίξω στην Ολλανδία όσο είναι αυτός εκεί»

Κώστας Τόπας 12:38 - 06.09.2024

Ο Στίβεν Μπέργκβαϊν μετά την «επίθεση» που δέχθηκε από τον Ρόναλντ Κούμαν, δεν δίστασε να κρίνει δημόσια τον προπονητή της εθνικής Ολλανδίας, τονίζοντας ότι όσο είναι εκείνος στην τεχνική ηγεσία, δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με την εθνική του ομάδα

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ρόναλντ Κούμαν δεν διστάζει να μιλήσει με σκληρά λόγια στις δηλώσεις και ειδικά μετά από τόσα χρόνια στην καριέρα του έχει αποδείξει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει. Η ομάδα της εθνικής Ολλανδίας ετοιμάζεται να παίξει με τη Βοσνία και τη Γερμανία, αλλά ο 61χρονος τεχνικός βρήκε χρόνο ώστε να κατακεραυνώσει τον Στίβεν Μπέργκβαϊν, ο οποίος αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στη Σαουδική Αραβία.

«Πηγαίνει στη Σαουδική Αραβία σε ηλικία 26 ετών. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει να κάνει με αθλητικές φιλοδοξίες», ξεκίνησε λέγοντας πολύ σκληρά ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε: «Οι πόρτες του στην εθνική Ολλανδίας είναι κλειστές. Αλλά μάλλον ξέρει τι θα του έλεγα αν ερχόταν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τεχνικός.

Σκληρό «χτύπημα» Κούμαν για τη μεταγραφή του Μπέργκβαϊν στην Αραβία: «Αν είσαι 26 τα λεφτά δεν είναι το παν»
NATIONS LEAGUE

15:43 - 03.09.2024

Σκληρό «χτύπημα» Κούμαν για τη μεταγραφή του Μπέργκβαϊν στην Αραβία: «Αν είσαι 26 τα λεφτά δεν είναι το παν»

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια για την απόφαση του Στίβεν Μπέργκβαϊν να αφήσει την Ευρώπη και να ενταχθεί σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Μπέργκβαϊν από την πλευρά του δεν έχασε χρόνο για αντεπίθεση. Ο μεσοεπιθετικός της Αλ Ιτιχάντ απάντησε στον Κούμαν, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην «Telegraaf» τονίζοντας πως όσο ο Ολλανδός τεχνικός παραμένει στη ηνία της εθνικής του ομάδας, δεν πρόκειται να επιστρέψει.

«Δεν θέλω να παίζω πια με αυτόν. Έπρεπε να με είχε καλέσει πρώτα, αυτό θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος προπονητής. Έμαθα στην τηλεόραση τι είπε για μένα. Είναι πολύ δύσκολο, πέρασα υπέροχες στιγμές μαζί του, γι' αυτό είμαι απογοητευμένος μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος εξτρέμ.

«Θα μπορούσε να με είχε πάρει τηλέφωνο για να πάρει την δική μου εκδοχή για τα γεγονότα. Μιλάει όταν δεν μου έχει μιλήσει. Ναι, είμαι 26. Για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει μόνο να είσαι 32; Είμαι πεπεισμένος ότι η επιλογή μου είναι 1000% σωστή για εμένα και είμαι χαρούμενος στο νέο μου σύλλογο», εξήγησε ο Μπέργκβαϊν.

«Το να παίζω για την Ολλανδία ήταν πάντα τιμή για μένα. Αλλά δεν μπορώ να παίξω για κάποιον που με δυσφημεί στα μέσα ενημέρωσης. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως υπάρξει ένας νέος προπονητής εκεί. Γι' αυτό δεν κλείνω το πόρτα και θα συνεχίσω να στηρίζω τους συμπαίκτες μου, όπως κάνουν για μένα, έλαβα μόνο θετικά μηνύματα μετά τη μεταγραφή μου», κατέληξε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!