Ο Μπερμπάτοφ αποκάλυψε τον παίκτη που είναι πιο κοντά στο στυλ παιχνιδιού του

Ο Μπερμπάτοφ αποκάλυψε τον παίκτη που είναι πιο κοντά στο στυλ παιχνιδιού του

Δημήτρης Χούπης 14:28 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 14.08.2024

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μιλώντας σε ένα κανάλι της Μαλαισίας, ανέφερε τον παίκτη που νομίζει ότι είναι πιο κοντά στο δικό του στυλ παιχνιδιού.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ άφησε το στίγμα του στην Premier League, φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τότεναμ και της Φούλαμ. Με αυτές τις τρεις ομάδες ο Βούλγαρος σκόραρε 94 γκολ, ενώ την καλύτερή του σεζόν την έκανε το 2011 όταν είχε βγει πρώτος σκόρερ με 20 τέρματα. 

Μιλώντας λοιπόν σε ένα κανάλι της Μαλαισίας, αυτού είναι ο Κάι Χάβερτς. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν πριν πάρουν μεταγραφή στην Premier League, αλλά ο Μπερμπάτοφ ανέφερε ότι δεν είναι αυτός ο λόγος. 

«Δεν μου αρέσει να συγκρίνω, αλλά για να απαντήσω στην ερώτηση, το πρώτο όνομα που μου περνάει από το μυαλό είναι ο Κάι Χάβερτς. Έχει τον τρόπο που κινείται στον χώρο, που παρακολουθεί, να διαβάζει και να παίρνει τον χρόνο του», ήταν τα λόγια του Βούλγαρου. 

Στα τρία του χρόνια στην Τσέλσι ο Γερμανός αποτέλεσε παίκτη - κλειδί για την κατάκτηση του Champions League το 2021. Το περασμένο καλοκαίρι όμως πήρε μεταγραφή για την Άρσεναλ έναντι 65 εκατομμυρίων ευρώ. Μπορεί η θητεία του στο Βόρειο Λονδίνο να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ο Χάβερτς στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό και στα τελευταία εφτά παιχνίδια έχει σκοράρει τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα και το Champions League