Απόλυτη αποθέωση για Μπερνάρ: «Δεν ξέρω τι υπερτερεί η ψυχή του ή η τεχνική του»

Μπερνάρ

i

Μπερνάρ/©Intime

Απόλυτη αποθέωση για Μπερνάρ: «Δεν ξέρω τι υπερτερεί η ψυχή του ή η τεχνική του»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:48 - 11.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 13.08.2024

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον Μπερνάρ μέσω του X/Twitter μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παράλληλα εκφράζουν τη θλίψη τους που θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι» το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Μπερνάρ, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα τους τελευταίους μήνες, πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι ενέργειες του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Φάληρο, αλλά κι η ασίστ στον Φώτη Ιωαννίδη που έκανε το 1-3 τον χρήζουν ως έναν από τους mvp της τεράστιας νίκης του Παναθηναϊκού που αναπτέρωσε τις ελπίδες των «πράσινων» για την κατάκτηση του τίτλου της Stoiximan Super League.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν μέσω του X/Twitter τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό μετά την... παράσταση που έδωσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και συνέβαλε τα μέγιστα στο «διπλό» της ομάδας του Φατίχ Τερίμ. Παράλληλα, εκφράζουν τη θλίψη τους που θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν του έγινε πρόταση ανανέωσης, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Βραζιλία και την Ατλέτικο Μινέιρο.

https://www.youtube.com/watch?v=zNqgRVHJiHg

Μερικές αναρτήσεις για τον Μπερνάρ:

🔴Baladeros LIVE: Σφραγίδα Τερίμ στο Φάληρο, «πνιγμένος» ο Ολυμπιακός, Άρης για φίλημα & ΑΕΚ κορυφής!