Τρομερή υποδοχή στον Μπερνάρ από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μινέιρο

Τρομερή υποδοχή στον Μπερνάρ από τους οπαδούς της Ατλέτικο Μινέιρο

Δημήτρης Χούπης 08:40 - 02.06.2024

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχτηκαν τον Μπερνάρ με έναν τρομερό τρόπο, μιας και ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού έχει παίξει στο παρελθόν στην ομάδα της Βραζιλίας.

Ο Μπερνάρ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από δύο χρόνια που αγωνιζόταν με τους Πράσινους. Σε αυτή τη διετία ο Βραζιλιάνος κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδος, μετρώντας παράλληλα 13 γκολ και 15 ασίστ.

Παρόλα αυτά στη μέση της χρονιάς ο 31χρονος ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο και οι οπαδοί της βραζιλιάνικης ομάδας του επιφύλασσαν μια τρομερή υποδοχή. Με στόχο να τον καλωσορίσουν, καθώς επέστρεψε στη Βραζιλία μετά από έντεκα χρόνια που βρισκόταν στην Ευρώπη.

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Σάρι δεν μπήκε σε περαιτέρω συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι η Λέστερ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:53 - 01.06.2024

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Σάρι δεν μπήκε σε περαιτέρω συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι η Λέστερ»

Σύμφωνα με νέο ιταλικό δημοσίευμα, η Λέστερ έχει προσεγγίσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον Ιταλό τεχνικό ωστόσο να ζητάει χρόνο προτού δώσει την οριστική του απόφαση στις «αλεπούδες».

Ο πρώην παίκτης των Πρασίνων φάνηκε να το διασκεδάζει, αφού με ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, ήταν πολλά περισσότερα από όσα περίμενα και φανταζόμουν. Σας ευχαριστώ όλους και όλες... Ας ξαναγράψουμε αυτή την ιστορία μαζί», ήταν τα λόγια του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπερνάρ θα αγωνιστεί για την Ατλέτικο Μινέιρο, αφού αποτελεί «παιδί» των τμημάτων υποδομής της ομάδας. Στην πρώτη ομάδα είχε εκατό συμμετοχές με 22 γκολ.

Το «αντίο» του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό

Ο Βραζιλιάνος με ανάρτησή του θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον οργανισμό του «τριφυλλιού» και στους οπαδούς του, κάνοντας παράλληλα κι έναν απολογισμό. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπερνάρ:

«Τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους, θα ήταν πολύ λάθος εκ μέρους μου να πω ονόματα, γιατί ήταν τόσοι πολλοί άνθρωποι που με βοήθησαν από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ στην Ελλάδα. Δύο έντονα χρόνια, που μου έδειξαν μια χώρα απόλυτα ερωτευμένη με το ποδόσφαιρο, ευχαριστώ για την στοργή, για την αγάπη, τους πράσινους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου.

Τώρα θα είμαι από μακριά να ζητωκραυγάζω και να στέλνω όλη τη θετική ενέργεια που χρειάζεται αυτός ο σύλλογος κι αξίζει να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος.

Ευχαριστώ για την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα και να είμαι στην ιστορία του συλλόγου, πήραμε το κύπελλο και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερα. Μια ειλικρινή αγκαλιά στον καθένα ξεχωριστά με στοργή».