Εξαλλος ο Μπερνάρντο Σίλβα με το πρόγραμμα της Σίτι: «Θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, είναι τρελό»

Μπερνάρντο Σίλβα - Φωτ. IMAGO

Εξαλλος ο Μπερνάρντο Σίλβα με το πρόγραμμα της Σίτι: «Θα παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, είναι τρελό»

Κώστας Τόπας 13:07 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 06.09.2024

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ήταν έξω φρενών αφού έμαθε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα αναγκαστεί να παίζει δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες αυτή τη σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει δύο παιχνίδια σε τρεις ημέρες αυτή τη σεζόν. Οταν θα επιστρέψει από την διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει σε ένα αρκετά δύσκολο ματς για το Champions League την Ίντερ και στη συνέχεια θα κοντραριστεί με την Άρσεναλ στην Premier League.

Για λόγους πέρα ​​από τον έλεγχό τους, οι Πολίτες θα πρέπει να τεθούν αντιμέτωποι και τη Γουότφορντ στο Carabao Cup 49 ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τους «κανονιέρηδες».

Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα έχουν χρόνο για προπόνηση ή προετοιμασία για τα παιχνίδια Κυπέλλου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Μπερνάρντο Σίλβα. Ενώ δεν έχει υπάρξει επίσημο σχόλιο από τον σύλλογο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κλήθηκε να μιλήσει για το γεμάτο καλεντάρι της ομάδας του.

«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικά ζητήματα εδώ», είπε. «Όταν οι παίκτες παραπονιούνται, οι άνθρωποι λένε ότι οι παίκτες δεν μπορούν να παραπονεθούν για τη ζωή που έχουν. Και έχουν δίκιο γιατί εκπληρώνουμε ένα όνειρο και κάνουμε αυτό που κάνουμε.

«Από την άλλη, το πρόγραμμα είναι εντελώς τρελό. Μόλις λάβαμε την είδηση ​​ότι έχουμε μόνο μία μέρα άδεια για τον αγώνα του League Cup Αγγλίας. Παίζουμε με την Άρσεναλ, ξεκουραζόμαστε για μια μέρα και μετά έχουμε το παιχνίδι με τη Γουότφορντ. Και αν δεν αποκλειστούμε από καμία άλλη διοργάνωση, θα παίζουμε κάθε τρεις μέρες για μήνες. Είναι απολύτως παράλογο.

«Στο Champions League, αν δεν προκριθείς στους 16, πρέπει να παίξεις ακόμα δύο παιχνίδια. Είναι αλήθεια ότι οι ομάδες είναι περισσότερες, αλλά δεν πρόκειται να πω ότι είναι εύκολο. Περνάω πολύ λίγο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ο αριθμός των παιχνιδιών που υποβάλλουμε είναι απολύτως παράλογος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπερνάρντο Σίλβα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!