Διπλό... κορυφής για τη Λίβερπουλ!
i

Photo by Lewis Storey/Getty Images

Διπλό... κορυφής για τη Λίβερπουλ!

Ιάσονας Τσίλης 21:30 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 14.08.2024

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας 2-0 της Μπέρνλι, ανέβηκε στην κορυφή της Premier League και... περιμένει.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Άρσεναλ, εξαιτίας της οποίας υποχώρησε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η Λίβερπουλ πραγματοποίησε την επιστροφή της στις νίκες, την «Boxing Day», περνώντας νικηφόρα με 2-0 από το «Τερφ Μουρ» της Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο ξεκίνημα στο ματς οι «ρεντς», οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Χάκπο «έσπασε» στον Νούνιες και εκείνος με ένα φοβερό πλασέ έγραψε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο βάσει της εικόνας ήταν... φτωχό, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 14 τελικές έναντι 2.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, ο Έλιοτ σκόραρε στο 55', αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, καθώς ο Σαλάχ παρεμπόδιζε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Όπως και να ΄χει, ο Ζότα στο 90ο λεπτό σφράγισε τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0,

Η 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Η 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

Με το δεξί στη Νότιγχαμ ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο - Φοβερό «διπλό» κόντρα στη Νιούκαστλ
PREMIER LEAGUE

17:41 - 26.12.2023

Με το δεξί στη Νότιγχαμ ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο - Φοβερό «διπλό» κόντρα στη Νιούκαστλ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τα καθήκοντά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Υπό τις οδηγίες του, η ομάδα του υπέταξε με 3-1 τη Νιούκαστλ στην έδρα της, χάρη στον «φορτσάτο» Κρις Γουντ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE