Επιστροφή στις νίκες για τη Μπέτις που «λύγισε» τη Λεγκανές

Φωτ. IMAGO

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπέτις που «λύγισε» τη Λεγκανές

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 00:16 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 14.09.2024

Μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Λεγκανές με 2-0, για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Τρίποντο απέσπασε από τη Λεγκανές η Ρεάλ Μπέτις, η οποία και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Πελεγκρίνι επικράτησε με 2-0, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Εζαλζουλί και Βίτορ Ροκ στο ματς της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Ο Χάλερ ήταν εκείνος που έκανε το 0-1, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του για οφσάιντ στο 22'. Ακολούθησε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες, με τον Εζαλζουλί να χάνει τη μεγαλύτερη στο 38ο λεπτό. Παρόλα αυτά τέρμα δεν σημειώθηκε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Περόντ ζήτησε πέναλτι αλλά ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Εν τέλει τέρμα σημειώθηκε και το πέτυχε ο Εζαλζουλί, ο οποίος υποδέχθηκε την εξαιρετική μπαλιά του Μπεγερίν και έκανε ένα εξαιρετικό σουτ για το 0-1. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 86ο λεπτό, ο Ρόκ πήρε ένα ριμπάουντ εντός της περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: