Ασύλληπτο buzzer - beater της Μαγιόρκα με υπογραφή Βάλερι

Οι ποδοσφαιριστές της Μαγιόρκα πανηγυρίζουν στο ματς με τη Μπέτις - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ασύλληπτο buzzer - beater της Μαγιόρκα με υπογραφή Βάλερι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:59 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 24.09.2024

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση, η Μαγιόρκα έκανε το 2-1 κόντρα στην Μπέτις και απέσπασε το τρίποντο, στο ματς της 5ης αγωνιστικής της La Liga

Λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα, η Μαγιόρκα πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις. Εκείνος που έκρινε το αποτέλεσμα στο ματς ήταν ο Βαλέρι, ο οποίος σκόραρε στο 90+4' του αγώνα της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Με το «καλημέρα» ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στη γηπεδούχου. Ο Αργεντίνος πήρε την μπάλα, την κουβάλησε και με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής την έστειλε στο «παραθυράκι» του αντίπαλου κίπερ. Όσο γρήγορα πήρε το προβάδισμα η Μπέτις, άλλο τόσο γρήγορα έλαβε την απάντηση.

Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό ο Ροντρίγκες σκόραρε για το 1-1, χαλώντας τους πανηγυρισμούς των Ανδαλουσιάνων. Ο Λάριν τροφοδότησε τον συμπαίκτη του και εκείνος με ένα απευθείας σουτ ισοφάρισε για τη Μαγιόρκα. Στο 34' η Μπέτις έμεινε με δέκα παίκτες, με τον ρέφερι να αποβάλει τον Λο Σέλσο.

Παρόλα αυτά, εκείνη που έφτασε ξανά στο γκολ ήταν η ομάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, με τον Εζαλζουλί να βλέπει την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι ευκαιρίες είχαν ελαχιστοποιηθεί, αφού επτά μεγάλη φάση δεν υπήρξε. Αυτό μέχρι το 90+4', όταν και ο Βαλέρι πήρε ριμπάουντ εντός της περιοχής και σκόραρε για το 1-2 της ομάδας του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ LA LIGA:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: