Μπήκε ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Βίντα
i

Ντομαγκόι Βίντα/©intime

Μπήκε ξανά στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Βίντα

Κώστας Τσίλης 21:04 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Ο Βίντα ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στα πλευρά και μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ και επομένως υπολογίζεται για το ματς με τον ΟΦΗ

Πρώτα ήταν ο Γκαρσία με τον Γκατσίνοβιτς πριν από το ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον. Μετά ήταν η σειρά του Χατζισαφί και του Μουκουντί πριν το χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και σήμερα ήταν η σειρά του Ντομαγκόι Βιντά να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Κάτι που σημαίνει πως πλέον ο Ματίας Αλμέιδα έχει διαγράψει όλα τα ονόματα που είχε στο ιατρικό δελτίο και στο απουσιολόγιο του. 

Ο Βίντα ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά που τον ταλαιπώρησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον υποχρέωσε να χάσει και το ματς με την Μπράιτον και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Πλέον ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για την αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Κρήτη, για το ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ. 

Επίσης αυτό σημαίνει πως ο Αλμέιδα έχει ξανά στην διάθεση του και τους δυο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς του, καθώς και ο Μουκουντί ήδη από το ματς με τον Ατρόμητο μπήκε ξανά στην αποστολή. Κάτι που έχει μεγάλη σημασία κυρίως ενόψει του Άγιαξ, τόσο για λόγους καθαρά αγωνιστικούς, όσο και επιλογών, καθότι ο Κάλενς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.