Μπήκε ο Γκαρσία και πάει Τούμπα - Παραμένει η αγωνία για Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς αλλά και Βίντα
i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Μπήκε ο Γκαρσία και πάει Τούμπα - Παραμένει η αγωνία για Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς αλλά και Βίντα

Κώστας Τσίλης 13:08 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 14.08.2024

Ο Λιβάι προπονήθηκε κανονικά στα Σπάτα, όμως στην ΑΕΚ ακόμα υπάρχει αγωνία ενόψει Τούμπας και για Γκατσίνοβιτς και για τον Μουκουντί αλλά και για τον Βίντα

Υπό διαφορετικές συνθήκες ο Ματίας Αλμέιδα θα έπρεπε να λάμπει από χαρά μετά την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Είδε τον Λιβάι Γκαρσία να μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως σίγουρα θα είναι στην αποστολή για την Τούμπα και μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και θέση στο βασικό σχήμα. Όμως ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να χαρεί την επιστροφή του πρώτου σκόρερ της ΑΕΚ, όσο υπάρχουν ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες με τραυματισμούς. 

Μάλιστα εκτός από τις περιπτώσεις του Μουκουντί και του Γκατσίνοβιτς, προέκυψε και αυτή του Ντομαγκόι Βίντα. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός υποφέρει από μια κάκωση στο γόνατο. Δεν μοιάζει να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα κάνει εξετάσεις. Έτσι κι αλλιώς όμως, το γεγονός πως υπάρχει αυτό το ζήτημα τόσο κοντά χρονικά με το ματς στην Τούμπα, φυσικά θέτει αμφιβολίες ως προς την παρουσία του Βίντα στο παιχνίδι. 

Όσον αφορά τον Μουκουντί και τον Γκατσίνοβιτς, δεν κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά ούτε και σήμερα. Αυτό σημαίνει καταρχάς πως παραμένει η... αβεβαιότητα για τον Αλμέιδα. Υπάρχει μια προοπτική για να δοκιμάσουν αμφότεροι να μπουν από αύριο στους κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο αυτό δεν είναι σίγουρο. Και μέχρι ο Αλμέιδα να τους δει ξανά στο κανονικό, προφανώς και δεν μπορεί ούτε να είναι σίγουρος, αλλά ούτε και να πάρει αποφάσεις για το αγωνιστικό σχήμα της Τούμπας. 

Υπάρχει ακόμα και η περίπτωση του Φαν Βέερτ, ο οποίος επίσης σήμερα ακολούθησε μόνο ατομικό πρόγραμμα. Και γι αυτόν υπάρχει ένα... παράθυρο να ανεβάσει από αύριο στροφές στην δουλειά που θα κάνει στην προπόνηση. Αλλά και σ' αυτή την περίπτωση, ακόμα δεν υπάρχει απολύτως τίποτα σίγουρα.