Ο Μπιέλ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο MLS - «Δεν ήρθα μόνο για λίγους μήνες» (vid)

Ο Πεπ Μπιέλ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την Σάρλοτ στο MLS

i

PrtScr

Ο Μπιέλ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο MLS - «Δεν ήρθα μόνο για λίγους μήνες» (vid)

Κώστας Τόπας 10:29 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 22.09.2024

Το πρώτο του τέρμα στο MLS με τη φανέλα της Σάρλοτ πέτυχε ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος όπως τόνισε ελπίζει να μείνει στις ΗΠΑ.

Ο Πεπ Μπιέλ, συνεχίζει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την αμερικανική ομάδα Σάρλοτ για τον δανεισμό του.

Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, γεγονός που δείχνει το έντονο ενδιαφέρον των Αμερικανών για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Ο Πεπ Μπιέλ εντάχθηκε στις τάξεις του Ολυμπιακού τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν οι Πειραιώτες κατέβαλαν έξι εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Κοπεγχάγη. Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» έχει ισχύ έως το 2027, και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα, ο Μπιέλ κατάφερε να καταγράψει 59 συμμετοχές, σημειώνοντας 12 γκολ.

Στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του πλέον, ο Πεπ Μπιελ σημείωσε το πρώτο του γκολ στο MLS. Συγκεκριμένα, στον νικητήριο αγώνα της Σάρλοτ με αντίπαλο τη Νιου Ίνγκλαντ ο Ισπανός πέτυχε το 2-0 ανοίγοντας έτσι λογαριασμό με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Συγκεκριμένα, στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπιέλ βρήκε δίχτυα για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0, εκμεταλλευόμενος την ασίστ από τον Αγκιέμανγκ. Λίγα λεπτά αργότερα και στο στο 77' οι ρόλοι άλλαξαν, με τον Μπιέλ να είναι αυτός που σερβίρει στον Αμερικανό φορ για το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο Ισπανός δήλωσε χαρούμενος στη Σάρλοτ, τονίζοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο.

 «Οι σκέψεις είναι για μένα, αλλά δεν ήρθα εδώ μόνο για λίγους μήνες. Ελπίζω να μείνω γιατί μου αρέσει πολύ εδώ και το απολαμβάνω. Η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και θέλω να ανταποδώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.