Μπιέλ: «Όταν χάναμε στον Ολυμπιακό δεν έβγαινα από το σπίτι»

O Πεπ Μπιέλ με τη φανέλα του Ολυμπιακού

i

© Intime

Μπιέλ: «Όταν χάναμε στον Ολυμπιακό δεν έβγαινα από το σπίτι»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:06 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 27.09.2024

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σε αμερικανικό ΜΜΕ ο Πεπ Μπιελ και ανάμεσα στις ομάδες για τις οποίες μίλησε ήταν και ο Ολυμπιακός.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Πεπ Μπιέλ δόθηκε δανεικός στη Σάρλοτ, αφού ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τους Αμερικανούς για τον δανεισμό του. Μάλιστα, στη συμφωνία μπήκε και οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που το επιθυμήσει ο σύλλογος του MLS.

O Ισπανός ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία του συλλόγου και πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι». Παρόλα αυτά, ο μεσοεπιθετικός δεν χωρούσε στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ως εκ τούτου αποχώρησε για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Εκεί, με αφορμή την άφιξή του στη Σάρλοτ, ο ίδιος παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων στάθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός αποτέλεσε επιλογή συναισθήματος και όχι σκέψης.

Παράλληλα, ο ίδιος στάθηκε και στο πόσο υψηλές ήταν οι απαιτήσεις στον σύλλογο, τονίζοντας πως όταν η ομάδα έχανε δεν έβγαινε από το σπίτι. «Τη στιγμή που δέχτηκα την προσφορά του Ολυμπιακού θεώρησα πως ήταν η καλύτερη στιγμή για να φύγω από την Κοπεγχάγη. Δεν ακολούθησα τη σκέψη αλλά το συναίσθημα.

Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο, ήταν 2-3 άνθρωποι του κλαμπ. Αυτοί μου είπαν δεν μιλάς και απλά μπαίνεις στο αμάξι. Τους ρώτησα γιατί; Μετά είδα έξω περίπου 20-30 άτομα», ανέφερε σε πρώτο χρόνο για την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» και εν συνεχεία, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως βίωνε την ήττα εκείνος απάντησε ότι: «Δεν έβγαινα από το σπίτι και παρέγγελνα φαγητά».

Νωρίτερα, ο Μπιέλ μίλησε για τις θητείες του σε Σαραγόσα και Κοπεγχάγη. Αφενός, όσον αφορά τους Ισπανούς, τόνισε πως: «Είναι πιο δύσκολο από το να παίζεις στη La Liga. Γιατί εκεί έχει δύο τρεις ομάδες που θα κερδίσουν. Στη Segunda δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει. Τη μία χρονιά μπορεί η ομάδα να είναι καλή και την επόμενη να παλεύει για υποβιβασμό». Αφετέρου, για τον σύλλογο της Δανίας είπε πως: «Ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και το Champions League. Εκεί πέτυχα και ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου».